Denizli'de kaza yapan motosikletli ve yardıma koşanlar ölümden döndü

ASAYİŞ 01.07.2019 - 17:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kaza yapan motosikletli ve yardıma koşanlar ölümden döndü

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde trafik kurallarına tam olarak uymayan motosiklet sürücüsü, otomobil ile çarpışması sonucunda, otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kazayı gören diğer vatandaşlar ise yardıma koşarken ölümden döndüler.   Olay, Pamukkale İlçesi'nin Topraklık Mahallesinde meydana geldi. Geçtiğimiz hafta sonu 29 Haziran Cumartesi günü saat 23.00 sıralarında Halk Caddesi istikametinden, Atatürk Caddesi Emniyet Müdürlüğü yönüne dönen motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan bir kişi ölümden döndü.Atatürk Caddesinde seyir halinde olan otomobil, Emniyet Müdürlüğü ışıklarına yaklaştığı sırada sağ yöne sinyal verdiği sırada, ara sokağa dönüş yapmasıyla birlikte, motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi, otomobile arka taraftan çarparak yere düştü. Motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaldırım üzerinde bulunan demir duba direklere ise başlarını vurmamaları ölümden döndürdü. İddialara göre motosiklet üzerinde bulunanların kaskları olmadığı belirtildi.     Kazayı gören vatandaşlar ise karşı kaldırımdan hızlı bir şekilde yardıma koşmak isterken diğer şeritte seyir halinde bulunan otomobillerin arasına atlayan 2 kişiyi ise diğer vatandaşlar tarafından, son anda kurtarıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis,trafik ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif şekilde yaralanan motosikletteki 2 kişi ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra bir şey olmadıkları belirlendi.   ARAÇ KAMERASINA OLAY ANBEAN YANSIDI Meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan yolcu otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar arkasında bulunan otomobilde ki kamera anbean kaydetti. Kazayı gören vatandaşlar ise yardıma koşmak için yola atladıklarında çarpılmaktan son anda kurtuldu. İşte o anlar kameralarda:

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde trafik kurallarına tam olarak uymayan motosiklet sürücüsü, otomobil ile çarpışması sonucunda, otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kazayı gören diğer vatandaşlar ise yardıma koşarken ölümden döndüler.

 

Olay, Pamukkale İlçesi'nin Topraklık Mahallesinde meydana geldi. Geçtiğimiz hafta sonu 29 Haziran Cumartesi günü saat 23.00 sıralarında Halk Caddesi istikametinden, Atatürk Caddesi Emniyet Müdürlüğü yönüne dönen motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan bir kişi ölümden döndü.Atatürk Caddesinde seyir halinde olan otomobil, Emniyet Müdürlüğü ışıklarına yaklaştığı sırada sağ yöne sinyal verdiği sırada, ara sokağa dönüş yapmasıyla birlikte, motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi, otomobile arka taraftan çarparak yere düştü. Motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaldırım üzerinde bulunan demir duba direklere ise başlarını vurmamaları ölümden döndürdü. İddialara göre motosiklet üzerinde bulunanların kaskları olmadığı belirtildi.

 

 

Kazayı gören vatandaşlar ise karşı kaldırımdan hızlı bir şekilde yardıma koşmak isterken diğer şeritte seyir halinde bulunan otomobillerin arasına atlayan 2 kişiyi ise diğer vatandaşlar tarafından, son anda kurtarıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis,trafik ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif şekilde yaralanan motosikletteki 2 kişi ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra bir şey olmadıkları belirlendi.

 

ARAÇ KAMERASINA OLAY ANBEAN YANSIDI

Meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan yolcu otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar arkasında bulunan otomobilde ki kamera anbean kaydetti. Kazayı gören vatandaşlar ise yardıma koşmak için yola atladıklarında çarpılmaktan son anda kurtuldu.


İşte o anlar kameralarda:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.