Denizli'de kişi başı yurt içi hasıla Türk Lirası bazında binde 37.5 olarak açıklandı

EKONOMİ 06.02.2019 - 14:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kişi başı yurt içi hasıla Türk Lirası bazında binde 37.5 olarak açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığı tarafından hazırlanan Aydın, Denizli ve Muğla illerini kapsayan Ocak ayı “Türkiye - İl Sunumu” ile iş gücü, tüketim, fiyat endeksleri, finansal yatırım araçları, sanayi ve milli gelir oranlarını açıkladı.   Denizli’nin de içinde yer aldığı bölge müdürlüğünde, 2017 yılında bölgesel kişi başına gayrisafi yurt içi hasılada TL. bazında binde 37.5 olurken dolar üzerinden binde 9.8  olarak açıklandı.   Denizli, Aydın ve Muğla illerinde iş gücü, tüketim, fiyat endeksleri, finansal yatırım araçları, sanayi ve milli gelir oranlarını ise şu şekilde;   İŞ GÜCÜ       TÜKETİM   FİYAT ENDEKSLERİ       FİNANSAL YATIRIM ARAÇLARI     SANAYİ   MİLLİ GELİR    

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığı tarafından hazırlanan Aydın, Denizli ve Muğla illerini kapsayan Ocak ayı “Türkiye - İl Sunumu” ile iş gücü, tüketim, fiyat endeksleri, finansal yatırım araçları, sanayi ve milli gelir oranlarını açıkladı.

 

Denizli’nin de içinde yer aldığı bölge müdürlüğünde, 2017 yılında bölgesel kişi başına gayrisafi yurt içi hasılada TL. bazında binde 37.5 olurken dolar üzerinden binde 9.8  olarak açıklandı.

 

Denizli, Aydın ve Muğla illerinde iş gücü, tüketim, fiyat endeksleri, finansal yatırım araçları, sanayi ve milli gelir oranlarını ise şu şekilde;

 

İŞ GÜCÜ

 

 

 

TÜKETİM

 

FİYAT ENDEKSLERİ

 

 

 

FİNANSAL YATIRIM ARAÇLARI

 

 

SANAYİ

 

MİLLİ GELİR

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.