Denizli'de Kombiden Çıkan Yangın Panikletti

ASAYİŞ 27.12.2019 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Kombiden Çıkan Yangın Panikletti

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde bir evde bulanan doğalgaz kombisinde çıkan yangın korkuttu. İtfaiyenin zamanında müdahale ederek söndürmesiyle büyük bir facianın önüne geçildi.   Edinilen bilgilere olay Pamukkale İlçesi Gökpınar Mahallesi 128. Sokak No 4 kat 3'te meydana geldi. D.A.'ya ait evin kombisinden yangın çıktı. Korku dolu anların yaşandığı olay itfaiyeye bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangını kısa sürede müdahale etti. Yangının söndürülmesiyle doğalgaz kombisinden çıkan yangının büyümeden söndürülerek çevreye sıçraması önlenmiş oldu. Ev sakinleri ve mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde bir evde bulanan doğalgaz kombisinde çıkan yangın korkuttu. İtfaiyenin zamanında müdahale ederek söndürmesiyle büyük bir facianın önüne geçildi.

 

Edinilen bilgilere olay Pamukkale İlçesi Gökpınar Mahallesi 128. Sokak No 4 kat 3'te meydana geldi. D.A.'ya ait evin kombisinden yangın çıktı. Korku dolu anların yaşandığı olay itfaiyeye bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangını kısa sürede müdahale etti. Yangının söndürülmesiyle doğalgaz kombisinden çıkan yangının büyümeden söndürülerek çevreye sıçraması önlenmiş oldu. Ev sakinleri ve mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.