Denizli'de konkordato ilanları devam ediyor...

EKONOMİ 05.11.2018 - 11:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de konkordato ilanları devam ediyor...

Denizli’nin yolcu taşımacılığında Türkiye markası olan firması Pamukkale Turizm’in bir süre önce konkordato ilan etmesinin ardından, iki şirket ve iki kişisel konkordato haberi daha geldi. Firmanın Pamukkale Turizm Seyahat Sanayi Akaryakıt ve Ticaret Limitet Şirketi ile Kaptan Tesis İşletmeciliği Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi de konkordato ilan etti. Ortaklardan Mazlum Bababalım ve Hilal Bababalım da kişisel konkordato istedi.   Pamukkale Turizm Seyahat Sanayi Akaryakıt ve Ticaret Limitet Şirketi, Kaptan Tesis İşletmeciliği Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konkordato için Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvuru yaptı. Şirket ortaklarından Hilal Bababalım ve Hüseyin Mazlum Bababalım da kişisel konkordato talebinde bulundu. Mahkeme, konkordato taleplerini kabul ederek, esas no 2018/1277 sayılı kararıyla 30 Ekim’den geçerli olmak üzere 3 ay geçici süre verdi.   Mahkeme, 7101 sayılı kanunla değişik İcra İflas Kanunu’nun 287/3. maddesi uyarınca şirketlere geçici komiser görevlendirmesi yaptı.   Kaynak: D20Haber.com
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.