Denizli’de korona bir can daha aldı

YAŞAM 06.04.2020 - 08:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de korona bir can daha aldı

Denizli'de korona virüs hastalığına yakalanan 84 yaşındaki yaşlı kadın hayatını kaybetti. Koronavirüs nedeniyle 4 can kaybının yaşandığı Denizli’de, bu ölüm dolayısı ile 5’e yükseldi.   Edinilen bilgiye göre, Pamukkale'nin Cankurtaran Mahallesinde ikamet eden 84 yaşındaki yaşlı kadın korona virüs şüphesi ile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşlı kadının daha önce rahatsızlandığı 3 gün kontrol için hastaneye gidip geldiği, 10 gün önce de ambulansla korona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.   YAKIN ÇEVRESİ KARANTİNAYA ALINDI Mahalle Muhtarı Özgür Sarıkaya, yaşlı kadına temas eden yakınlarının ve diğer kişilerin karantina altına alındığını mahallede ise tümüyle bir karantinanın uygulanmadığını söyledi.  

Denizli'de korona virüs hastalığına yakalanan 84 yaşındaki yaşlı kadın hayatını kaybetti. Koronavirüs nedeniyle 4 can kaybının yaşandığı Denizli’de, bu ölüm dolayısı ile 5’e yükseldi.

 

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale'nin Cankurtaran Mahallesinde ikamet eden 84 yaşındaki yaşlı kadın korona virüs şüphesi ile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşlı kadının daha önce rahatsızlandığı 3 gün kontrol için hastaneye gidip geldiği, 10 gün önce de ambulansla korona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

 

YAKIN ÇEVRESİ KARANTİNAYA ALINDI

Mahalle Muhtarı Özgür Sarıkaya, yaşlı kadına temas eden yakınlarının ve diğer kişilerin karantina altına alındığını mahallede ise tümüyle bir karantinanın uygulanmadığını söyledi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.