Denizli’de koronvirüs yoğunluk haritasında son durum

DENİZLİ 21.06.2020 - 15:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de koronvirüs yoğunluk haritasında son durum

Koronavirüs salgını normalleşme sürecinde yaşanan rehavet nedeniyle Denizli’de yeniden hareketlenmeye başladı. Sağlık Bakanlığı, Hayat Eve Sığar uygulamasına bakıldığında yoğunluk bakımından özellikle merkez ilçeler ve başta Acıpayam İlçesi olmak üzere r yoğunlukta risk taşıyan bölgeler olarak görülüyor.   Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile tüm illerdeki koronavirüs vakası yoğunlukları görülebiliyor. Denizli’de koronavirüs yoğunluğu haritalarına bakıldığında vakaların merkezde ağırlıklı olduğu görülürken,  birçok ilçesinde vaka görülmüyor. Başta merkez ilçeler olmakla birlikte 19 vakanın yaşandığı Acıpayam İlçesi’nin yanı sıra Buldan, Sarayköy, Çivril ve Tavas ilçelerinde düşük riskli vakalar yoğunluk gözlemleniyor. Diğer ilçelerde koronavirüs vakası görülmüyor.   Mavi alanlar düşük riskli koronavirüs salgın bölgesi olarak belirtilirken, kırmızı alanlar ise yüksek riskli koronavirüs alanları olarak ifade ediliyor. İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre Denizli’deki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...                    

Koronavirüs salgını normalleşme sürecinde yaşanan rehavet nedeniyle Denizli’de yeniden hareketlenmeye başladı. Sağlık Bakanlığı, Hayat Eve Sığar uygulamasına bakıldığında yoğunluk bakımından özellikle merkez ilçeler ve başta Acıpayam İlçesi olmak üzere r yoğunlukta risk taşıyan bölgeler olarak görülüyor.

 

Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile tüm illerdeki koronavirüs vakası yoğunlukları görülebiliyor. Denizli’de koronavirüs yoğunluğu haritalarına bakıldığında vakaların merkezde ağırlıklı olduğu görülürken,  birçok ilçesinde vaka görülmüyor. Başta merkez ilçeler olmakla birlikte 19 vakanın yaşandığı Acıpayam İlçesi’nin yanı sıra Buldan, Sarayköy, Çivril ve Tavas ilçelerinde düşük riskli vakalar yoğunluk gözlemleniyor. Diğer ilçelerde koronavirüs vakası görülmüyor.

 

Mavi alanlar düşük riskli koronavirüs salgın bölgesi olarak belirtilirken, kırmızı alanlar ise yüksek riskli koronavirüs alanları olarak ifade ediliyor. İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre Denizli’deki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.