Denizli'de kredi kartı bilgilerini çalan kişi tutuklandı

ASAYİŞ 21.06.2019 - 12:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kredi kartı bilgilerini çalan kişi tutuklandı

Denizli’de bir vatandaşın bankaya ait kartından bir firmadan bilgisi ve rızası dışında kart bilgileri kullanılarak alış veriş yaptığı belirlenen kişi suçüstü yakalandı. Yakalanan O.B. isimli şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.   Denizlili vatandaşın 19 Haziran Çarşamba günü polise şikayeti üzerine bir bankaya ait kredi kartı üzerinden 31 Mayıs 2019 tarihinde Denizli’de ki bir firmadan bilgisi ve rızası dışında kart bilgileri kullanılarak alış veriş yaptığı belirlendi. Nöbetçi Savcının talimatıyla ekiplerin başlattığı araştırma sonucu olaya karışan O.B. isimli şahıs aynı iş yerinden ikinci kez sipariş vermek üzereyken suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.   Şahsın üzerinde yapılan aramada 3 adet cep telefonu ele geçirildi.  O.B isimli şahıs dün çıkarıldığı Denizli 1.Sulh Ceza Mahkemesi tarafından Banka ve Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Denizli’de bir vatandaşın bankaya ait kartından bir firmadan bilgisi ve rızası dışında kart bilgileri kullanılarak alış veriş yaptığı belirlenen kişi suçüstü yakalandı. Yakalanan O.B. isimli şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Denizlili vatandaşın 19 Haziran Çarşamba günü polise şikayeti üzerine bir bankaya ait kredi kartı üzerinden 31 Mayıs 2019 tarihinde Denizli’de ki bir firmadan bilgisi ve rızası dışında kart bilgileri kullanılarak alış veriş yaptığı belirlendi. Nöbetçi Savcının talimatıyla ekiplerin başlattığı araştırma sonucu olaya karışan O.B. isimli şahıs aynı iş yerinden ikinci kez sipariş vermek üzereyken suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

 

Şahsın üzerinde yapılan aramada 3 adet cep telefonu ele geçirildi.  O.B isimli şahıs dün çıkarıldığı Denizli 1.Sulh Ceza Mahkemesi tarafından Banka ve Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.