Denizli'de kuruyemiş fabrikasında patlama!

ASAYİŞ 04.09.2020 - 00:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kuruyemiş fabrikasında patlama!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir kuruyemiş ve bakliyat işletmesinde patlama meydana geldi.   Kale Mahallesi'nde kuruyemiş ve bakliyat işletmesindeki patlamanın ardından, fabrika adeta alevlere teslim oldu. Yeni yapılan ek binasında meydana gelen patlama sonrası gökyüzünü kaplayan karabulutlar zaman zaman yaşanan patlama sesleri ile irkildi. Patlamanın ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, tüpten sızan gazdan kaynaklandığı değerlendirilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Patlamada durumu ağır olanların da olduğu 3 yaralı çevredeki hastanelere kaldırıldı.   Olay sırasında işletmede çalışan Hüseyin Aktaş ve Salih Yılmaz'dan haber alınamazken, yangının söndürülmesinin ardından patlamanın meydana geldiği bölgede yapılan aramada, iki kişinin cesedi bulundu.   Cesetler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir kuruyemiş ve bakliyat işletmesinde patlama meydana geldi.

 

Kale Mahallesi'nde kuruyemiş ve bakliyat işletmesindeki patlamanın ardından, fabrika adeta alevlere teslim oldu. Yeni yapılan ek binasında meydana gelen patlama sonrası gökyüzünü kaplayan karabulutlar zaman zaman yaşanan patlama sesleri ile irkildi. Patlamanın ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, tüpten sızan gazdan kaynaklandığı değerlendirilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Patlamada durumu ağır olanların da olduğu 3 yaralı çevredeki hastanelere kaldırıldı.

 

Olay sırasında işletmede çalışan Hüseyin Aktaş ve Salih Yılmaz'dan haber alınamazken, yangının söndürülmesinin ardından patlamanın meydana geldiği bölgede yapılan aramada, iki kişinin cesedi bulundu.

 

Cesetler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.