Denizli'de kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı!

HAVA DURUMU 12.12.2020 - 12:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli'de kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı!

Denizli’de bugün yaşanacak kuvvetli rüzgar ve yağış nedeniyle meteoroloji, AFAD ve Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı uyarıda bulundu. Meteoroloji, Denizli için SARI İKAZ uyarısında bulundu.   Bugün Denizli’de hava sıcaklığı 9 ila 14 derece arası değişirken hava yağmurlu, rüzgar Güneydoğu yönünde 6 km/sa hızında esmesi bekleniyor.   Meteoroloji’nden yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara güneyi, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun güney ve batısında beklenen kuvvetli güneyli rüzgarların meydana getirebileceği soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.   AFAD VE İTFAİYEDEN UYARI! Denizli AFAD ve İtfaiye Daire Başkanlığı yaptığı uyarıda; Vatandaşlarımızın dikkatine; İlimizde Cumartesi (12.12.2020) saat:00.00'dan, Pazar (13.12.2020) saat: 23.59'a kadar rüzgarın güney yönlerden kuvvetli (50-70 km/sa) ve kısa sureli olarak fırtına (60-80 km/sa) seklinde esmesi beklendiğinden çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazi zehirlenmeleri gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısı yaptı.   Denizli'de 5 günlük hava raporu;      

Denizli’de bugün yaşanacak kuvvetli rüzgar ve yağış nedeniyle meteoroloji, AFAD ve Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı uyarıda bulundu. Meteoroloji, Denizli için SARI İKAZ uyarısında bulundu.

 

Bugün Denizli’de hava sıcaklığı 9 ila 14 derece arası değişirken hava yağmurlu, rüzgar Güneydoğu yönünde 6 km/sa hızında esmesi bekleniyor.

 

Meteoroloji’nden yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara güneyi, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun güney ve batısında beklenen kuvvetli güneyli rüzgarların meydana getirebileceği soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

 

AFAD VE İTFAİYEDEN UYARI!

Denizli AFAD ve İtfaiye Daire Başkanlığı yaptığı uyarıda; Vatandaşlarımızın dikkatine; İlimizde Cumartesi (12.12.2020) saat:00.00'dan, Pazar (13.12.2020) saat: 23.59'a kadar rüzgarın güney yönlerden kuvvetli (50-70 km/sa) ve kısa sureli olarak fırtına (60-80 km/sa) seklinde esmesi beklendiğinden çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazi zehirlenmeleri gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısı yaptı.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.