Denizli'de kuvvetli yağış ve soğuk hava etkili olacak!

DENİZLİ 03.02.2020 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kuvvetli yağış ve soğuk hava etkili olacak!

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı en düşük 5 en yüksek 16 derece arası değişirken hava çok bulutlu rüzgar güneyden 5 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli haftanın ilk iki gününde yağış görülmezken Çarşamba gününden itibaren yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Çarşamba günü kent merkezi ve ilçelerinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Perşembe günü kent merkezi yağmurlu olacağı beklenirken birçok ilçede karla karışık yağmur şeklinde olacak. Cuma günü ise kent merkezi ve batı ilçelerinde karla karışık yağmur şeklinde olacak hava diğer ilçelerde ise çok bulutlu şeklinde olacağı gözlemleniyor. Hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüş beklenen Denizli’de, 5 ila 10 derece sıcaklıkların düşeceği bekleniyor.   Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaz ise 5 günlük hava raporu şu şekilde;  

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı en düşük 5 en yüksek 16 derece arası değişirken hava çok bulutlu rüzgar güneyden 5 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli haftanın ilk iki gününde yağış görülmezken Çarşamba gününden itibaren yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Çarşamba günü kent merkezi ve ilçelerinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Perşembe günü kent merkezi yağmurlu olacağı beklenirken birçok ilçede karla karışık yağmur şeklinde olacak. Cuma günü ise kent merkezi ve batı ilçelerinde karla karışık yağmur şeklinde olacak hava diğer ilçelerde ise çok bulutlu şeklinde olacağı gözlemleniyor. Hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüş beklenen Denizli’de, 5 ila 10 derece sıcaklıkların düşeceği bekleniyor.

 

Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaz ise 5 günlük hava raporu şu şekilde;

 

denizli'de hava durumu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.