Denizli’de kuyumcu soygununa bekçiler dur dedi!

ASAYİŞ 27.05.2019 - 16:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de kuyumcu soygununa bekçiler dur dedi!

Denizli’de dün gece yaşanan kuyumcu soygununu engelleyen bekçiler ne kadar ihtiyaç duyulduğunu bir kez daha gösterdi.   Şehrin birçok noktasında daha güvenli bir Denizli için devriye görevi ifa eden Çarşı ve Mahalle Bekçileri, dün gece yaşanan kuyumcu soygununu engelledi.   Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri, dün gece 02.30 sularında Bayramyeri Tuhafiyeciler Caddesi üzerinde devriye görevlilerini ifa ettikleri esnada bölgedeki bir kuyumcu dükkânının kapısının açık olduğunu ve dükkân içerisinde yüzü kapalı, elinde keser bulunan erkek bir şahsın bulunduğunu fark etmeleri üzerine kovalamaca başladı.   Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin “düdükle” birbirlerini uyarması ve koordinasyonlu çalışmaları neticesinde şüpheli şahıs üzerindeki suç unsurları ve ziynet eşyaları ile birlikte yakalandı.     Yapılan kimlik kontrolünde 1991 doğumlu olduğu tespit edilen A.T. isimli şahsın üzerinden 30 Bin Türk Lirası değerinde ziynet eşyası ele geçirildiği belirtildi.  Abbas T. isimli şahıs ifadesinin alınması amacıyla Çınar Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Şahsın üzerinden ele geçirilen ziynet eşyaları eksizsiz bir şekilde işletme sahibine teslim edildi. Çınar Polis Merkezi Amirliğinde işlemleri tamamlanan Abbas T. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Denizli’de dün gece yaşanan kuyumcu soygununu engelleyen bekçiler ne kadar ihtiyaç duyulduğunu bir kez daha gösterdi.

 

Şehrin birçok noktasında daha güvenli bir Denizli için devriye görevi ifa eden Çarşı ve Mahalle Bekçileri, dün gece yaşanan kuyumcu soygununu engelledi.

 

Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri, dün gece 02.30 sularında Bayramyeri Tuhafiyeciler Caddesi üzerinde devriye görevlilerini ifa ettikleri esnada bölgedeki bir kuyumcu dükkânının kapısının açık olduğunu ve dükkân içerisinde yüzü kapalı, elinde keser bulunan erkek bir şahsın bulunduğunu fark etmeleri üzerine kovalamaca başladı.

 

Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin “düdükle” birbirlerini uyarması ve koordinasyonlu çalışmaları neticesinde şüpheli şahıs üzerindeki suç unsurları ve ziynet eşyaları ile birlikte yakalandı.

 

 

Yapılan kimlik kontrolünde 1991 doğumlu olduğu tespit edilen A.T. isimli şahsın üzerinden 30 Bin Türk Lirası değerinde ziynet eşyası ele geçirildiği belirtildi.  Abbas T. isimli şahıs ifadesinin alınması amacıyla Çınar Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Şahsın üzerinden ele geçirilen ziynet eşyaları eksizsiz bir şekilde işletme sahibine teslim edildi. Çınar Polis Merkezi Amirliğinde işlemleri tamamlanan Abbas T. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.