Denizli'de lapa lapa kar yağdı

DENİZLİ 15.02.2020 - 11:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de lapa lapa kar yağdı

Denizli’de bugün kent genelinde hava yağmurlu şeklinde olurken, Bozdağ mevkiinde sabah saatlerinde kar yağışı gözlendi.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre kar kalınlığının 65 santimetre olduğu Denizli’nin kış turizminin yeni gözdesi olan Denizli Kayak Merkezi’nde, vatandaşlar kaymanın keyfini yaşıyor. Sabah saatlerinde Nikfer Bozdağ yolunda görüntülenen kar yağışı lapa lapa şeklinde yağdığı gözlendi. Sabah Saat 10.00 sıralarında yağan lapa lapa kar yağışı daha sonra etkisini yitirdi.     Denizlili vatandaşların hafta sonunda uğrak yeri haline gelen Denizli Kayak Merkezi’nde eğlencenin doruğuna ulaşıyor.  

Denizli’de bugün kent genelinde hava yağmurlu şeklinde olurken, Bozdağ mevkiinde sabah saatlerinde kar yağışı gözlendi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre kar kalınlığının 65 santimetre olduğu Denizli’nin kış turizminin yeni gözdesi olan Denizli Kayak Merkezi’nde, vatandaşlar kaymanın keyfini yaşıyor. Sabah saatlerinde Nikfer Bozdağ yolunda görüntülenen kar yağışı lapa lapa şeklinde yağdığı gözlendi. Sabah Saat 10.00 sıralarında yağan lapa lapa kar yağışı daha sonra etkisini yitirdi.

 

 

Denizlili vatandaşların hafta sonunda uğrak yeri haline gelen Denizli Kayak Merkezi’nde eğlencenin doruğuna ulaşıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.