Denizli'de Lodos Demiryollarını da Vurdu

DENİZLİ 07.02.2020 - 09:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Lodos Demiryollarını da Vurdu

Denizli'de kar yağmadan bir gün önce etkili olan kuvvetli rüzgar demiryollarını da etkiledi. Denizli-İzmir İstikametine doğru yol alan tren seferlerinde rüzgar nedeniyle gecikme olduğu öğrenildi.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarından sonra etkili olan lodos tren seferlerini de olumsuz etkiledi. Sarayköy’de gün içerisinde başlayan ve etkisini giderek artıran lodos vatandaşların hayatını zorlaştırırken  Denizli-İzmir istikametine doğru yol alan treninde gecikme sebebi oldu. Şiddetli lodos karşısında dayanamayan ağaçlardan bazıları tren yoluna devrildi. Demiryolu ekibinin çalışmalarından sonra temizlenen raylar ulaşıma açıldı.   Kaynak: saraykoy com tr

Denizli'de kar yağmadan bir gün önce etkili olan kuvvetli rüzgar demiryollarını da etkiledi. Denizli-İzmir İstikametine doğru yol alan tren seferlerinde rüzgar nedeniyle gecikme olduğu öğrenildi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarından sonra etkili olan lodos tren seferlerini de olumsuz etkiledi. Sarayköy’de gün içerisinde başlayan ve etkisini giderek artıran lodos vatandaşların hayatını zorlaştırırken  Denizli-İzmir istikametine doğru yol alan treninde gecikme sebebi oldu. Şiddetli lodos karşısında dayanamayan ağaçlardan bazıları tren yoluna devrildi. Demiryolu ekibinin çalışmalarından sonra temizlenen raylar ulaşıma açıldı.

 

Kaynak: saraykoy com tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.