Denizli'de Mahsur Kalan Offroad Ekibini Akut Kurtardı

ASAYİŞ 12.01.2020 - 11:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Mahsur Kalan Offroad Ekibini Akut Kurtardı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Servergazi Tepesi'nde gece yarısı dağda kara saplanan offroad ekibini Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekibi kurtardı.   Gece yarısı  4 kişilik offroad ekibi Pamukkale İlçesi Servergazi Seyir Tepesi  Çakıroluk Mevkiisi'nde araçları kara saplanarak mahsur kaldı. Kendi imkanlarıyla araçlarını kurtarmak için çok uğraşan ekip en son AKUT ekibine bilgi vererek yardım istedi. AKUT ekibi olay yerine gelerek yaptığı kurtarma çalışmasıyla ekibi kurtardı. 4 kişilik offroad ekibi böylece rahat bir nefer aldı.    

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Servergazi Tepesi'nde gece yarısı dağda kara saplanan offroad ekibini Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekibi kurtardı.

 

Gece yarısı  4 kişilik offroad ekibi Pamukkale İlçesi Servergazi Seyir Tepesi  Çakıroluk Mevkiisi'nde araçları kara saplanarak mahsur kaldı. Kendi imkanlarıyla araçlarını kurtarmak için çok uğraşan ekip en son AKUT ekibine bilgi vererek yardım istedi. AKUT ekibi olay yerine gelerek yaptığı kurtarma çalışmasıyla ekibi kurtardı. 4 kişilik offroad ekibi böylece rahat bir nefer aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.