Denizli’de MGV ve Yeni Devir Yayınlarından Çıkan Eserler Okuyucularıyla Buluşuyor

DENİZLİ 30.07.2020 - 09:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de MGV ve Yeni Devir Yayınlarından Çıkan Eserler Okuyucularıyla Buluşuyor

MGV ve Yeni Devir Yayınlarından çıkan bir çok Eser Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesinde ve Ayraç Kitapevinde okuyucularıyla buluşuyor.    Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkanı Salih Turhan’ın ‘Tarihe Düşülen Notlar’, Ali haydar Haksal’ın ‘Güncel Yanılgı Karşısında Müslümanca Duruş’,  İbrahim Halil Er’in ‘Ümmetin Yeniden Dirilişi; Çanakkale’, İlahiyatçı Abdülaziz Kıranşal’ın ‘Gençler İçin Sosyal Medya İlmihali’ Son Okçular Tepesi, Müslüman Gençlere,’ Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın kendi sözleri ve çizimlerinin yer aldığı ‘Darbe, İslam Birliği, İslam Ve İlim’ kitapları  Mustafa Soykök’ün ‘Muhafazakar Algılar karşısında Sahih Dindarlık’, Dr. Mehmet Sürmeli’nin ‘Siyasette Müslümanca Duruş, Bir İbadet olarak Cihad’, Şakir Tarım’ın ‘Kardeşliğe Adanmış Bir Ömür’, Ersan Bilgin’in ‘Müstakim Bir Hayat Nedim Urhan’, Hasan Uzun’un ‘Şeytan Arkadaşlık İsteği Gönderdi’, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’ın ‘Kod Adı: İstanbul Sözleşmesi’, Ekrem Şama’nın ‘İnsanlar Gördü Zalimler Kördü’, Hacı Kurt’un ‘Siyonistlerin Suç Dosyası,’Mehmed Şevket Eygi’nin ‘Ah Müslüman’,  ‘Asım Ve Zehra İle Ayetler Bahçesi,’ ‘Milli Çocuk’ ve bir çok MGV ve Yeni Devir yayınlarından çıkan yazarların kitapları  Ayraç Kitabevi’nde ve AGD Denizli Şubesinde okuyucularıyla buluşacak.     Konuyla ilgili açıklama yapan AGD Denizli Dergi Temsilcisi ve AGD Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, “Bizler doğru kaynaktan doğru bilgilerle özellikle gençlerimizi ve Denizli halkımızı kitapla besleyeceğiz. Bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getiren MGV ve Yeni Devir Yayınlarını her zaman takdir ediyoruz. Tüm Denizli Halkına da çağrıda bulunuyoruz bu milletin değerlerini, özünü ve aslını temsil eden MGV ve Yeni Devir Yayınlarını ziyaret edin. Herkes şunu bilsin ki yaşanabilir bir memleket ancak çok okuyan, okuduğunu anlayan, anladığı ile amel eden nesiller eliyle kurulacaktır. Zengin kültür dünyamızı tanıtmak ve gelecek nesillere taşımak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.  

MGV ve Yeni Devir Yayınlarından çıkan bir çok Eser Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesinde ve Ayraç Kitapevinde okuyucularıyla buluşuyor. 

 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkanı Salih Turhan’ın ‘Tarihe Düşülen Notlar’, Ali haydar Haksal’ın ‘Güncel Yanılgı Karşısında Müslümanca Duruş’,  İbrahim Halil Er’in ‘Ümmetin Yeniden Dirilişi; Çanakkale’, İlahiyatçı Abdülaziz Kıranşal’ın ‘Gençler İçin Sosyal Medya İlmihali’ Son Okçular Tepesi, Müslüman Gençlere,’ Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın kendi sözleri ve çizimlerinin yer aldığı ‘Darbe, İslam Birliği, İslam Ve İlim’ kitapları  Mustafa Soykök’ün ‘Muhafazakar Algılar karşısında Sahih Dindarlık’, Dr. Mehmet Sürmeli’nin ‘Siyasette Müslümanca Duruş, Bir İbadet olarak Cihad’, Şakir Tarım’ın ‘Kardeşliğe Adanmış Bir Ömür’, Ersan Bilgin’in ‘Müstakim Bir Hayat Nedim Urhan’, Hasan Uzun’un ‘Şeytan Arkadaşlık İsteği Gönderdi’, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’ın ‘Kod Adı: İstanbul Sözleşmesi’, Ekrem Şama’nın ‘İnsanlar Gördü Zalimler Kördü’, Hacı Kurt’un ‘Siyonistlerin Suç Dosyası,’Mehmed Şevket Eygi’nin ‘Ah Müslüman’,  ‘Asım Ve Zehra İle Ayetler Bahçesi,’ ‘Milli Çocuk’ ve bir çok MGV ve Yeni Devir yayınlarından çıkan yazarların kitapları  Ayraç Kitabevi’nde ve AGD Denizli Şubesinde okuyucularıyla buluşacak.

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan AGD Denizli Dergi Temsilcisi ve AGD Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, “Bizler doğru kaynaktan doğru bilgilerle özellikle gençlerimizi ve Denizli halkımızı kitapla besleyeceğiz. Bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getiren MGV ve Yeni Devir Yayınlarını her zaman takdir ediyoruz. Tüm Denizli Halkına da çağrıda bulunuyoruz bu milletin değerlerini, özünü ve aslını temsil eden MGV ve Yeni Devir Yayınlarını ziyaret edin. Herkes şunu bilsin ki yaşanabilir bir memleket ancak çok okuyan, okuduğunu anlayan, anladığı ile amel eden nesiller eliyle kurulacaktır. Zengin kültür dünyamızı tanıtmak ve gelecek nesillere taşımak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.