Denizli'de Minibüs Alevlerin İçinde Kaldı

DENİZLİ 31.01.2019 - 02:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Minibüs Alevlerin İçinde Kaldı

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde bulunan bir minibüs alevler içinde kaldı.   Edinlen bilgiye göre, yangın, Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Çakmak Mahallesi'nde  Çakmak Mezarlığı civarında bulunan 20 V 8167 Plakalı minibüs  henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Daha sonra dumanı ve alevi gören vatandaşlar durumu hemen Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Bahçelievler Şubesi ekipleri yangına 2 Araç ile birlikte 7 personel yangına müdahale etti. Yangın söndürüldükten sonra soğutma çalışmaları ile birlikte araştırma başlatıldı.İddiaye göre; minibüsün kundaklama olabileceği yönünde düşünülüyor. Araç içerinde kimse olmadığından her hangi bir can kaybı yaşanmadı. Yangının henüz neden çıktığı bilinmezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde bulunan bir minibüs alevler içinde kaldı.


 

Edinlen bilgiye göre, yangın, Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Çakmak Mahallesi'nde  Çakmak Mezarlığı civarında bulunan 20 V 8167 Plakalı minibüs  henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Daha sonra dumanı ve alevi gören vatandaşlar durumu hemen Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Bahçelievler Şubesi ekipleri yangına 2 Araç ile birlikte 7 personel yangına müdahale etti. Yangın söndürüldükten sonra soğutma çalışmaları ile birlikte araştırma başlatıldı.İddiaye göre; minibüsün kundaklama olabileceği yönünde düşünülüyor. Araç içerinde kimse olmadığından her hangi bir can kaybı yaşanmadı.

Yangının henüz neden çıktığı bilinmezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.