Denizli'de minibüs durağı alevler içerisinde kaldı

ASAYİŞ 24.06.2019 - 18:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de minibüs durağı alevler içerisinde kaldı

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde, şehir içi minibüs ile yolcu taşıyan, dolmuş araçlarının bekleme ve dinlenme noktasından yangın çıktı. Anında müdahale ile itfaiye ekiplerince yangın söndürüldü.   Yangın, Pamukkale İlçesi Aktepe Mahallesi, 2421 sokakta meydana geldi. Bayramyeri ile Aktepe arasında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan sürücülerin, dinlenme ve bekleme yeri olan duraklarında, saat 14.50 sıralarında yangın çıktı. Tek katlı durak noktasında olanlar, 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi vermelerine üzerine olay yerine, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yangın büyümeden söndürüldü. Durağın çevresinde bulunan minibüsleri şoförler hızlı bir şekilde uzaklaştırmaya çalıştı. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparken, içeride bulunan 3 adet mutfak tüpünü dışarıya çıkararak, olumsuzluğa karşı önlemini aldı. İtfaiye ekiplerinin ilk belirlemelerine göre yangının, mutfak bölümünden çıktığı tahmin ediliyor.   Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.    

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde, şehir içi minibüs ile yolcu taşıyan, dolmuş araçlarının bekleme ve dinlenme noktasından yangın çıktı. Anında müdahale ile itfaiye ekiplerince yangın söndürüldü.

 

Yangın, Pamukkale İlçesi Aktepe Mahallesi, 2421 sokakta meydana geldi. Bayramyeri ile Aktepe arasında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan sürücülerin, dinlenme ve bekleme yeri olan duraklarında, saat 14.50 sıralarında yangın çıktı. Tek katlı durak noktasında olanlar, 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi vermelerine üzerine olay yerine, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yangın büyümeden söndürüldü. Durağın çevresinde bulunan minibüsleri şoförler hızlı bir şekilde uzaklaştırmaya çalıştı. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparken, içeride bulunan 3 adet mutfak tüpünü dışarıya çıkararak, olumsuzluğa karşı önlemini aldı. İtfaiye ekiplerinin ilk belirlemelerine göre yangının, mutfak bölümünden çıktığı tahmin ediliyor.

 

Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.