Denizli'de Minibüs İle Traktör kazasında 3 kişi yaralandı

ASAYİŞ 05.06.2019 - 15:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Minibüs İle Traktör kazasında 3 kişi yaralandı

Denizli Buldan ilçesinde, minibüs ile traktörün çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, kaza, dün gece sıralarında Yenicekent Mahallesi kavşağı'nda meydana geldi. 32 yaşındaki Ahmet Köksal yönetimindeki 20 RK 565 plakalı minibüs, 35 yaşındaki Veli Akkaya yönetimindeki plakasız traktörle çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında minibüs ters bir şekilde dönerken, traktörde ağır asar meydana geldi. Araç sürücüleri ile minibüs içerisinde bulunan toplamda 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis,itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Minibüs içerisinde sıkışan Ahmet Köksal (32) ve ismi belirlenemeyen bir kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.   112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumlarının ağır oldu ve tehlikenin devam ettiği bildirildi.    

Denizli Buldan ilçesinde, minibüs ile traktörün çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, kaza, dün gece sıralarında Yenicekent Mahallesi kavşağı'nda meydana geldi. 32 yaşındaki Ahmet Köksal yönetimindeki 20 RK 565 plakalı minibüs, 35 yaşındaki Veli Akkaya yönetimindeki plakasız traktörle çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında minibüs ters bir şekilde dönerken, traktörde ağır asar meydana geldi. Araç sürücüleri ile minibüs içerisinde bulunan toplamda 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis,itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Minibüs içerisinde sıkışan Ahmet Köksal (32) ve ismi belirlenemeyen bir kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumlarının ağır oldu ve tehlikenin devam ettiği bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.