Denizli'de Minibüs Otomobile Arkadan Çarptı

DENİZLİ 19.01.2019 - 23:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Minibüs Otomobile Arkadan Çarptı

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde dikkatsizlik sonucu meydana gelen kaza yolcu minibüsü, otomobile arkadan çarptı.   Edinilen bilgiye göre, olay, Merkezefendi ilçesi, 29 Ekim Bulvarı üzerinde bulunan Akaryakıt istasyonun yakınında ki  kavşakta meydana geldi. Adliye istikametinden Denizli şehir merkezine doğru gelen otomobile yolcu minibüsü arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle birlikte otomobil ve minibüs ayrı yerlere kayarak durabildi. Akşam  saat 22:20 sularında meydana gelen kazada, minibüste ve otomobilde bulunan yolcular hafif şekilde yaralandı. Yolculardan biri ambulansa haber vererek durumu bildirdi. Olay yerine gelen 2 ambulans, hafif şekilde yaralanan bir kaç kişiyi ayakta tedavi altına aldı.   Yolcuların bulunduğu minibüste yara almayan yolcular ise başka bir minibüsle götürüldü. Olay yerinde kısa süreli bir panik yaşanırken, otomobilde bulunan diğer kişiler ise sağlık görevlileri tarafından ayakta tedavi yöntemiyle kontrolleri yapıldı. Polis ekipleri çağırıldıktan sonra raporun tutulmasıyla birlikte olay yerinden ayrıldılar.   Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde dikkatsizlik sonucu meydana gelen kaza yolcu minibüsü, otomobile arkadan çarptı.

 

Edinilen bilgiye göre, olay, Merkezefendi ilçesi, 29 Ekim Bulvarı üzerinde bulunan Akaryakıt istasyonun yakınında ki  kavşakta meydana geldi. Adliye istikametinden Denizli şehir merkezine doğru gelen otomobile yolcu minibüsü arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle birlikte otomobil ve minibüs ayrı yerlere kayarak durabildi. Akşam  saat 22:20 sularında meydana gelen kazada, minibüste ve otomobilde bulunan yolcular hafif şekilde yaralandı. Yolculardan biri ambulansa haber vererek durumu bildirdi. Olay yerine gelen 2 ambulans, hafif şekilde yaralanan bir kaç kişiyi ayakta tedavi altına aldı.

 

Yolcuların bulunduğu minibüste yara almayan yolcular ise başka bir minibüsle götürüldü. Olay yerinde kısa süreli bir panik yaşanırken, otomobilde bulunan diğer kişiler ise sağlık görevlileri tarafından ayakta tedavi yöntemiyle kontrolleri yapıldı. Polis ekipleri çağırıldıktan sonra raporun tutulmasıyla birlikte olay yerinden ayrıldılar.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.