Denizli'de minibüs ücretlerine zam geliyor

GÜNDEM 09.08.2019 - 14:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de minibüs ücretlerine zam geliyor

Denizli'de minibüs ücretlerine bayramdan sonra zam geleceği belirtildi. Merak edilen minibüs ücretleri sivil ve öğrenci fiyatları ne kadar olacak? işte sorunun cevabı...   Denizli Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'nun yaptığı  açıklamaya göre şehir içinde faaliyet gösteren toplu taşıma aracı olan minibüslere 15 Ağustos Perşembe günü itibariyle geçerli olmak üzere zam geleceği söylendi.Şehir içi minibüs fiyatlarında indi bindi ücretleri önceki fiyatlarında, sivil 2.50 TL olurken şimdi ise 3.00 TL olarak değiştirildi. Öğrenci ise 1.75 TL iken 2.25 TL oldu.   Yeni ücret tarifelerinin ise bayramdan sonra geçerli olduğu belirtildi.   ESKİ FİYAT: Sivil: 2.50 TL - Öğrenci: 1.75 TL   YENİ FİYAT: Sivil: 3.00 TL - Öğrenci: 2.25 TL  

Denizli'de minibüs ücretlerine bayramdan sonra zam geleceği belirtildi. Merak edilen minibüs ücretleri sivil ve öğrenci fiyatları ne kadar olacak? işte sorunun cevabı...

 

Denizli Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'nun yaptığı  açıklamaya göre şehir içinde faaliyet gösteren toplu taşıma aracı olan minibüslere 15 Ağustos Perşembe günü itibariyle geçerli olmak üzere zam geleceği söylendi.Şehir içi minibüs fiyatlarında indi bindi ücretleri önceki fiyatlarında, sivil 2.50 TL olurken şimdi ise 3.00 TL olarak değiştirildi. Öğrenci ise 1.75 TL iken 2.25 TL oldu.

 

Yeni ücret tarifelerinin ise bayramdan sonra geçerli olduğu belirtildi.

 

ESKİ FİYAT:

Sivil: 2.50 TL - Öğrenci: 1.75 TL

 

YENİ FİYAT:

Sivil: 3.00 TL - Öğrenci: 2.25 TL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.