Denizli’de miras kavgasında kan aktı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2019 - 07:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de miras kavgasında kan aktı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 29 yaşındaki genç, miras yüzünden tartıştığı amcasını av tüfeğiyle öldürdü.  Edinilen bilgiye göre, olay, Alparslan Mahallesinde saat 19.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Ramazan Ç. (29) ile amcası Ferit Ç. (45), miras yüzünden tartıştı, tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada, Ramazan Ç, yanındaki av tüfeğiyle amcası Ferit Ç.’ye ateş etti. Çevredeki vatandaşlar vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ferit Ç.’nin yardımına koştu, Ramazan Ç. ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ferit Ç.’yi Servergazi Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ferit Ç. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin teknik takip ve incelemesi sonucu şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.  Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 29 yaşındaki genç, miras yüzünden tartıştığı amcasını av tüfeğiyle öldürdü. 


Edinilen bilgiye göre, olay, Alparslan Mahallesinde saat 19.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Ramazan Ç. (29) ile amcası Ferit Ç. (45), miras yüzünden tartıştı, tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada, Ramazan Ç, yanındaki av tüfeğiyle amcası Ferit Ç.’ye ateş etti. Çevredeki vatandaşlar vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ferit Ç.’nin yardımına koştu, Ramazan Ç. ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ferit Ç.’yi Servergazi Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ferit Ç. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 


Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin teknik takip ve incelemesi sonucu şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı. 


Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.