Denizli’de motosikletli iki çocuğun kovalamaca anının görüntüleri ortaya çıktı

ASAYİŞ 10.06.2019 - 18:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de motosikletli iki çocuğun kovalamaca anının görüntüleri ortaya çıktı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde otomobili ile motosiklette bulunan iki çocuğu kovalayan ve ardından çarparak yaralanmalarına neden olduğu iddia edilen olayın kovalama anı görüntüleri ortaya çıktı.   Olay, Pamukkale İlçesi Akköy Mahallesi’nde tatil için Denizli’ye gelen F.A. yönetimindeki 80 ATT 560 plakalı otomobil ile 14 yaşındaki Cemal Kayırberk isimli çocuğun kullandığı motosikletle kaza tehlikesi atlatılmasının ardından ortaya atılan iddialar kan dondurmuştu. İddialara göre yaşanan olay sonrası F.K. isimli sürücü motosikletteki iki çocuğu kovalamış ve Akköy-Karahayıt yolunda çarparak yaralanmalarına nende olmuştu. Yaralı Cemal Kayırberk (14) ve Ali Gümüş (16) olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi edildi.     Olayda otomobili ile motosikletteki çocukları kovalayarak kasıtlı olarak çarptığı iddia edilen sürücü F.A. ise jandarma tarafından gözaltına alınmış nöbetçi savcı tarafından sorgusu yapıldıktan sonra yargılanmak üzere serbest bırakıldı.   Akköy’de yaşanan olayın kovalama anları bir evin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. Uzun bir süre Akköy Mahallesi’nde yaşanan kovalamaca dan sonra kaza yeri görüntüleri ise mobese kameralarında olduğu belirtildi.   Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.     İşte kovalamaca anının kamera görüntüleri;    

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde otomobili ile motosiklette bulunan iki çocuğu kovalayan ve ardından çarparak yaralanmalarına neden olduğu iddia edilen olayın kovalama anı görüntüleri ortaya çıktı.

 

Olay, Pamukkale İlçesi Akköy Mahallesi’nde tatil için Denizli’ye gelen F.A. yönetimindeki 80 ATT 560 plakalı otomobil ile 14 yaşındaki Cemal Kayırberk isimli çocuğun kullandığı motosikletle kaza tehlikesi atlatılmasının ardından ortaya atılan iddialar kan dondurmuştu. İddialara göre yaşanan olay sonrası F.K. isimli sürücü motosikletteki iki çocuğu kovalamış ve Akköy-Karahayıt yolunda çarparak yaralanmalarına nende olmuştu. Yaralı Cemal Kayırberk (14) ve Ali Gümüş (16) olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi edildi.

 

 

Olayda otomobili ile motosikletteki çocukları kovalayarak kasıtlı olarak çarptığı iddia edilen sürücü F.A. ise jandarma tarafından gözaltına alınmış nöbetçi savcı tarafından sorgusu yapıldıktan sonra yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Akköy’de yaşanan olayın kovalama anları bir evin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. Uzun bir süre Akköy Mahallesi’nde yaşanan kovalamaca dan sonra kaza yeri görüntüleri ise mobese kameralarında olduğu belirtildi.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

İşte kovalamaca anının kamera görüntüleri;

 

 

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.