Denizli'de Muhtarlar'dan Virüs Tehlikesi Geçinceye Kadar Köyünüze Gelmeyin Çağrısı

GÜNDEM 17.04.2020 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Muhtarlar'dan Virüs Tehlikesi Geçinceye Kadar Köyünüze Gelmeyin Çağrısı

İçişleri Bakanlığı tarafından hafta sonlarında 2 günlük sokağa çıkma yasağını köylerinde geçirmek üzere giden vatandaşlara muhtarlardan önemli çağrı var. Muhtarlar virüs tehlikesi geçinceye kadar kimsenin köyüne gelmesini istemediklerini belirtiyor.   Çameli'nin Kalınkoz Mahallesi muhtarı Aytekin Erten, hem ilçelerden hem Denizli'den kimsenin çıkıp köylere gelmemesini istedi. Erten, "Kendimizin ve Ailemizin sağlığı düşünüyorsak virüsün yayılmaması için Denizli ‘den ve diğer ilçelerden ilçeye kesinlikle gelmeyin. Hafta Sonu 'Sokağa Çıkma Yasağını' bahane edip 'Bağım var bahçem var. Yaşlılarımıza yardım edelim tarla ’da yoruluyorlar bu kadar yükü kaldıramazlar. Cevizlerin bakımını yapacağım' deyip çıkıp gelmeyin. Sevdiklerimizin ve ailemizin sağlığını düşünüyorsak virüsün daha fazla yayılmasını önlemek için köyümüzden ve sevdiklerimizde azıcık uzak duralım. Gerekirse konu komşu toplanıp yardım ederiz gerekir köyün azalarını toplar bizde yardım ederiz. Devletimiz ve Belediyemiz büyüktür. Ailenizi ve sevdiklerinizin tüm ihtiyaçlarını karşılanacak bir alt yapı hazırladıklarını bilmenizi isterim. Ben ve azalarım sokağa çıkma yasağı boyunca sizlere yardım edeceğiz. Telefon numaralarımız var arayın biz ilgileniriz" dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından hafta sonlarında 2 günlük sokağa çıkma yasağını köylerinde geçirmek üzere giden vatandaşlara muhtarlardan önemli çağrı var. Muhtarlar virüs tehlikesi geçinceye kadar kimsenin köyüne gelmesini istemediklerini belirtiyor.

 

Çameli'nin Kalınkoz Mahallesi muhtarı Aytekin Erten, hem ilçelerden hem Denizli'den kimsenin çıkıp köylere gelmemesini istedi. Erten, "Kendimizin ve Ailemizin sağlığı düşünüyorsak virüsün yayılmaması için Denizli ‘den ve diğer ilçelerden ilçeye kesinlikle gelmeyin. Hafta Sonu 'Sokağa Çıkma Yasağını' bahane edip 'Bağım var bahçem var. Yaşlılarımıza yardım edelim tarla ’da yoruluyorlar bu kadar yükü kaldıramazlar. Cevizlerin bakımını yapacağım' deyip çıkıp gelmeyin. Sevdiklerimizin ve ailemizin sağlığını düşünüyorsak virüsün daha fazla yayılmasını önlemek için köyümüzden ve sevdiklerimizde azıcık uzak duralım. Gerekirse konu komşu toplanıp yardım ederiz gerekir köyün azalarını toplar bizde yardım ederiz. Devletimiz ve Belediyemiz büyüktür. Ailenizi ve sevdiklerinizin tüm ihtiyaçlarını karşılanacak bir alt yapı hazırladıklarını bilmenizi isterim. Ben ve azalarım sokağa çıkma yasağı boyunca sizlere yardım edeceğiz. Telefon numaralarımız var arayın biz ilgileniriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.