Denizli'de Muhtarlar Zeybek Öğreniyor

DENİZLİ 19.02.2020 - 10:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Muhtarlar Zeybek Öğreniyor

Kültür, sanat ve spora büyük önem veren Belediye Başkanı Cengiz Arslan, muhtarlara halk oyunları kursları verdiriyor.   2014 yılında göreve gelmesinin ardından Çameli’de  kültür, sanat ve sporun gelişmesini isteyen Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Halk Eğitim Merkezi'nin katkıları ve belediye işbirliği ile  muhtarlara halk oyunları dersi verdiriyor. Çamelili Muhtarlar, Hayri Dev Kültür Merkezinde Çarşamba ve Perşembe günleri günde iki saat halk oyunları dersi alıyor. Halk oyunları eğitmeni Oğuzhan Yağlı  tarafından verilen kursta, muhtarlar Denizli Yöresine ait  oyunlarının figürlerini öğreniyor.     BAŞKAN CENGİZ ARSLAN'A TEŞEKKÜR   Halk oyunları Kursuna katılan  Elmalı Mahalle Muhtarı Mustafa Eriş, kursiyerlerin muhtarlara verdiği önemden dolayı teşekkür etti.  Eriş, “Başkanımız muhtarlarımızı sanata ve spora yönlendirerek bizlerin sadece mühür basan insanlar olmadığını anımsatmıştır. Bizi böyle bir etkinliğe yönlendirmesi sevinç vericidir. Muhtarların kültür, sanat ve sporun içinde yer almaları mahalle yaşayanlarına da örnek olacaktır” dedi.     AYNI ZAMANDA SOSYAL AKTİVİTELERİ GELİŞTİRİYORUZ   Halk Oyunları Eğitmeni Oğuzhan Yağlı, “Muhtarlarımıza Denizli Yöresine ait  oyunlarının eğitimini veriyoruz hem sosyal aktiviteleri gelişiyor" diye konuştu.

Kültür, sanat ve spora büyük önem veren Belediye Başkanı Cengiz Arslan, muhtarlara halk oyunları kursları verdiriyor.

 

2014 yılında göreve gelmesinin ardından Çameli’de  kültür, sanat ve sporun gelişmesini isteyen Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Halk Eğitim Merkezi'nin katkıları ve belediye işbirliği ile  muhtarlara halk oyunları dersi verdiriyor. Çamelili Muhtarlar, Hayri Dev Kültür Merkezinde Çarşamba ve Perşembe günleri günde iki saat halk oyunları dersi alıyor. Halk oyunları eğitmeni Oğuzhan Yağlı  tarafından verilen kursta, muhtarlar Denizli Yöresine ait  oyunlarının figürlerini öğreniyor.

 

 

BAŞKAN CENGİZ ARSLAN'A TEŞEKKÜR

 

Halk oyunları Kursuna katılan  Elmalı Mahalle Muhtarı Mustafa Eriş, kursiyerlerin muhtarlara verdiği önemden dolayı teşekkür etti.  Eriş, “Başkanımız muhtarlarımızı sanata ve spora yönlendirerek bizlerin sadece mühür basan insanlar olmadığını anımsatmıştır. Bizi böyle bir etkinliğe yönlendirmesi sevinç vericidir. Muhtarların kültür, sanat ve sporun içinde yer almaları mahalle yaşayanlarına da örnek olacaktır” dedi.

 

 

AYNI ZAMANDA SOSYAL AKTİVİTELERİ GELİŞTİRİYORUZ

 

Halk Oyunları Eğitmeni Oğuzhan Yağlı, “Muhtarlarımıza Denizli Yöresine ait  oyunlarının eğitimini veriyoruz hem sosyal aktiviteleri gelişiyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.