Denizli'de otobüs kazası güvenlik kameralarına böyle yansıdı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2019 - 11:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de otobüs kazası güvenlik kameralarına böyle yansıdı

Denizli’de meydana gelen ve 34 kişinin yaralandığı otobüs kazanın güvenlik kameraları ortaya çıktı.      Kaza Denizli-Antalya karayolu üzerinde Acıpayam ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın Serik ilçesinde özel bir okulda eğitim gören ortaokul öğrencilerini taşıyan Zafer G. yönetimindeki 07 GCR 07 plakalı tur otobüsü kontrolden çıkarak devrildi. Adeta can pazarının yaşandığı kazada 22’si ortaokul öğrencisi, 5’i öğretmen, 4’ü veli, 2’si şoför ve 1’i rehber olmak üzere toplam 34 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.  Bir benzin istasyonunun güvenlik kameralarına yansıyan kaza anında, otobüsün kontrol çıkarak şarampole girip yan yatarak devrilmesi yer alıyor. Devrilme esnasında bir toz bulutunun ortaya çıkması ise dikkatlerden kaçmıyor. Otobüsün devrilmesinin ardından ise istasyon çalışanları hızla olay yerine doğru koşuyor. 

Denizli’de meydana gelen ve 34 kişinin yaralandığı otobüs kazanın güvenlik kameraları ortaya çıktı. 

 

 

Kaza Denizli-Antalya karayolu üzerinde Acıpayam ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın Serik ilçesinde özel bir okulda eğitim gören ortaokul öğrencilerini taşıyan Zafer G. yönetimindeki 07 GCR 07 plakalı tur otobüsü kontrolden çıkarak devrildi. Adeta can pazarının yaşandığı kazada 22’si ortaokul öğrencisi, 5’i öğretmen, 4’ü veli, 2’si şoför ve 1’i rehber olmak üzere toplam 34 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. 
Bir benzin istasyonunun güvenlik kameralarına yansıyan kaza anında, otobüsün kontrol çıkarak şarampole girip yan yatarak devrilmesi yer alıyor. Devrilme esnasında bir toz bulutunun ortaya çıkması ise dikkatlerden kaçmıyor. Otobüsün devrilmesinin ardından ise istasyon çalışanları hızla olay yerine doğru koşuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.