Denizli'de otomobil apartmana girdi

ASAYİŞ 31.08.2019 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de otomobil apartmana girdi

Denizli’nin Pamukkale İlçesinde dün gece ilginç bir kaza yaşandı. Kontrolünü kaybeden otomobil sürücüsü önce bir apartmanın bahçesine ardından apartman giriş kapısına girdi.   Olay, dün gece Pamukkale İlçesi, Bağbaşı Mahallesi, Huzur Caddesi’nde meydana geldi. Huzur Caddesi’nin huzurunu kaçıran olayda, apartman sakinleri yaşanan kazada hem korktu hem çok şaşırdı. Seyir halindeki 20 D 3335 plakalı otomobil nedeni bilinmeyen bir şekilde kontrolden çıktı. Savrulan otomobil yoldan çıkarak cadde üzerinde bulunan bir apartmanın bahçesinden içeri girerek apartman giriş merdivenlerinde durabildi.   B.Ç. isimli otomobil sürücüsü kaza sonrası vatandaşların meraklı bakışları arasında, “Ben iyiyim, ambulans çağırmayın” uyarısından sonra bagajda bulunan çantasını alarak olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen trafik ve asayiş ekipleri duruma müdahale etti. Aracın B.Ç.’ye ait olduğunu tespit eden ekipler, daha sonra çağrılan çekici yardımı ile otomobil bulunduğu yerden kurtarıldı.   Maddi hasarla atlatılan kazayla ilgili polis soruşturma başlatıldı.     Kaynak:mericulukus.tv

Denizli’nin Pamukkale İlçesinde dün gece ilginç bir kaza yaşandı. Kontrolünü kaybeden otomobil sürücüsü önce bir apartmanın bahçesine ardından apartman giriş kapısına girdi.

 

Olay, dün gece Pamukkale İlçesi, Bağbaşı Mahallesi, Huzur Caddesi’nde meydana geldi. Huzur Caddesi’nin huzurunu kaçıran olayda, apartman sakinleri yaşanan kazada hem korktu hem çok şaşırdı. Seyir halindeki 20 D 3335 plakalı otomobil nedeni bilinmeyen bir şekilde kontrolden çıktı. Savrulan otomobil yoldan çıkarak cadde üzerinde bulunan bir apartmanın bahçesinden içeri girerek apartman giriş merdivenlerinde durabildi.

 

B.Ç. isimli otomobil sürücüsü kaza sonrası vatandaşların meraklı bakışları arasında, “Ben iyiyim, ambulans çağırmayın” uyarısından sonra bagajda bulunan çantasını alarak olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen trafik ve asayiş ekipleri duruma müdahale etti. Aracın B.Ç.’ye ait olduğunu tespit eden ekipler, daha sonra çağrılan çekici yardımı ile otomobil bulunduğu yerden kurtarıldı.

 

Maddi hasarla atlatılan kazayla ilgili polis soruşturma başlatıldı.

 

 

Kaynak:mericulukus.tv

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.