Denizli'de otomobil, motosiklete çarptı 1 yaralı

ASAYİŞ 01.06.2019 - 12:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de otomobil, motosiklete çarptı 1 yaralı

Denizli Pamukkale İlçesinde otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı.    Kaza, bugün saat 11.15 sıralarında Halk Caddesi, Topraklık Mahallesi, 661 sokak kesişiminde meydana geldi.  Halk Caddesi üzerinde seyir halinde olan 20 FR 956 plakalı motosikletli  ile  661 sokaktan aniden çıkan, 06 YA 2340 plakalı otomobil cadde ile sokak kesişiminde çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklette bulunan, yaşlı adam ve küçük çocuk yaklaşık 10 metre sürüklendi.  Çevredeki esnaf ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 12 yaşındaki küçük çocuk ayağından yaralandı. İlk müdahalenin ardından, yaralı ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.  

Denizli Pamukkale İlçesinde otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı. 

 

Kaza, bugün saat 11.15 sıralarında Halk Caddesi, Topraklık Mahallesi, 661 sokak kesişiminde meydana geldi.  Halk Caddesi üzerinde seyir halinde olan 20 FR 956 plakalı motosikletli  ile  661 sokaktan aniden çıkan, 06 YA 2340 plakalı otomobil cadde ile sokak kesişiminde çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklette bulunan, yaşlı adam ve küçük çocuk yaklaşık 10 metre sürüklendi.  Çevredeki esnaf ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 12 yaşındaki küçük çocuk ayağından yaralandı. İlk müdahalenin ardından, yaralı ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.