Denizli'de Polis Kaçakçılara Fırsat Tanımıyor

ASAYİŞ 16.12.2019 - 15:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Polis Kaçakçılara Fırsat Tanımıyor

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü düzenlediği operasyonlarla Elektronik Sigara ve Likidi, Cinsel İçerikli Ürün, sigara, alkol ve etil alkol kaçakçılığı yapan 8 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.   Edinilen bilgilere göre Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yeni yılın yaklaşmasıyla halkın huzur ve sağlığını bozacak suçlarla ilgili organize çalışmalar yaptı. Bu kapsamda düzenlenen operasyonlarda çeşitli mekanlarda ve vatandaşlara yasadışı yollardan temin edilerek satışa sunulmak istenen, insan sağlığını olumsuz etkileyen kullanımında ciddi sonuçlar doğuran Sağlık Bakanlığı denetiminden geçmemiş, faturasız, belgesiz her türlü kaçak eşya satışının önlenmesi amacıyla Emtia (Eşya) Kaçakçılığı ve Alkollü İçki Kaçakçılığı’na yönelik yapılan çalışmalarda 8 kişi yakalandı. Operasyonlarda 3 bin 180 Adet Elektronik Sigara ve Likidi, 738 Adet Cinsel İçerikli Ürün, 459 Paket Kaçak Sigara, 130 Litre Kaçak/Sahte Alkol, 105 Şişe Kaçak/Sahte Alkol, 5 Litre Etil Alkol ele geçirildi.     Polis yakalanan şahıslarla ilgili 5607 SKM Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan haklarında adli işlem yaptı.    

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü düzenlediği operasyonlarla Elektronik Sigara ve Likidi, Cinsel İçerikli Ürün, sigara, alkol ve etil alkol kaçakçılığı yapan 8 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

 

Edinilen bilgilere göre Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yeni yılın yaklaşmasıyla halkın huzur ve sağlığını bozacak suçlarla ilgili organize çalışmalar yaptı. Bu kapsamda düzenlenen operasyonlarda çeşitli mekanlarda ve vatandaşlara yasadışı yollardan temin edilerek satışa sunulmak istenen, insan sağlığını olumsuz etkileyen kullanımında ciddi sonuçlar doğuran Sağlık Bakanlığı denetiminden geçmemiş, faturasız, belgesiz her türlü kaçak eşya satışının önlenmesi amacıyla Emtia (Eşya) Kaçakçılığı ve Alkollü İçki Kaçakçılığı’na yönelik yapılan çalışmalarda 8 kişi yakalandı. Operasyonlarda 3 bin 180 Adet Elektronik Sigara ve Likidi, 738 Adet Cinsel İçerikli Ürün, 459 Paket Kaçak Sigara, 130 Litre Kaçak/Sahte Alkol, 105 Şişe Kaçak/Sahte Alkol, 5 Litre Etil Alkol ele geçirildi.

 

 

Polis yakalanan şahıslarla ilgili 5607 SKM Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan haklarında adli işlem yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.