Denizli'de Ramazan Ayında ilginç anlar kamerada

DENİZLİ 26.05.2019 - 18:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Ramazan Ayında ilginç anlar kamerada

Denizli Merkezefendi İlçesinde 45 yaşlarında bir adam havanın sıcaklığı ile birlikte bir ağacın kenarında otururken uyuya kalınca, çevredeki vatandaşlar tedirgin oldu. O anlar ise kameralara anbean yansıdı.   Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Altıntop Mahallesi'nde, Sanat Merkezinin yanında bulunan ağaçların çevresine oturmak için yapılan bankta saat 17.40 sıralarında 45 yaşlarında bir adamın oruç tuttuğundan dolayı ve havanın sıcaklığı ile birlikte dinlenmek için oturduğu bankta uyuya kaldı. İftara saatler kala, yorgun düşen adam yaklaşık 10 dakika boyunca hareket etmedi. Hareketsiz kaldığını fark eden çevredekiler, herhangi bir rahatsızlığından dolayı bir şey mi oldu ? düşüncesiyle yanına yaklaştılar, uyuduğunu fark ettiklerinde ise rahatsız etmeden yanından ayrıldılar.   Belli bir süre daha hareketsiz şekilde kalınca o anlar kameraya kaydedildi. Çevrede dolaşan diğer vatandaşlardan bir kaç kişi daha yanına oturunca uyanan adam olduğu yerden kalktı ve yoluna devam etti. Sıcak  havaların başlamasıyla birlikte, yaşlı vatandaşlar gölgelere, serin olan alanlara, parklara doğru gitmeye başladı. Önümüzde ki günlerde hava sıcaklarının daha da artacağı belirtilmişti.    

Denizli Merkezefendi İlçesinde 45 yaşlarında bir adam havanın sıcaklığı ile birlikte bir ağacın kenarında otururken uyuya kalınca, çevredeki vatandaşlar tedirgin oldu. O anlar ise kameralara anbean yansıdı.

 

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Altıntop Mahallesi'nde, Sanat Merkezinin yanında bulunan ağaçların çevresine oturmak için yapılan bankta saat 17.40 sıralarında 45 yaşlarında bir adamın oruç tuttuğundan dolayı ve havanın sıcaklığı ile birlikte dinlenmek için oturduğu bankta uyuya kaldı. İftara saatler kala, yorgun düşen adam yaklaşık 10 dakika boyunca hareket etmedi. Hareketsiz kaldığını fark eden çevredekiler, herhangi bir rahatsızlığından dolayı bir şey mi oldu ? düşüncesiyle yanına yaklaştılar, uyuduğunu fark ettiklerinde ise rahatsız etmeden yanından ayrıldılar.

 

Belli bir süre daha hareketsiz şekilde kalınca o anlar kameraya kaydedildi. Çevrede dolaşan diğer vatandaşlardan bir kaç kişi daha yanına oturunca uyanan adam olduğu yerden kalktı ve yoluna devam etti. Sıcak  havaların başlamasıyla birlikte, yaşlı vatandaşlar gölgelere, serin olan alanlara, parklara doğru gitmeye başladı. Önümüzde ki günlerde hava sıcaklarının daha da artacağı belirtilmişti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.