Denizli'de Ruhsatsız İşyeri Mühürlendi

ASAYİŞ 18.11.2019 - 19:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Ruhsatsız İşyeri Mühürlendi

Denizli'de ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen bir işyerine mühür vurularak sahibine cezai işlem yapıldı.                                                          Denizli Emniyeti, polis ekipleri son bir haftada yapılan icraatları yayımladı. Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri kentteki eğlence mekanları ve konakama yerlerini denetledi. Denetimler sonucunda ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen bir işyerine faaliyetine son verilmek üzere işlem yapıldı. Yapılan açıklamada, iş yerinin adı ve faaliyet alanı belirtilmedi.

Denizli'de ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen bir işyerine mühür vurularak sahibine cezai işlem yapıldı. 

                                                       

Denizli Emniyeti, polis ekipleri son bir haftada yapılan icraatları yayımladı. Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri kentteki eğlence mekanları ve konakama yerlerini denetledi. Denetimler sonucunda ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen bir işyerine faaliyetine son verilmek üzere işlem yapıldı. Yapılan açıklamada, iş yerinin adı ve faaliyet alanı belirtilmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.