Denizli'de Rüzgar Hayatı Felç Etti

ASAYİŞ 23.12.2019 - 12:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Rüzgar Hayatı Felç Etti

Denizli'de gece yarısı başlayan etkili rüzgar il ve ilçelerinde hayatı felç etti. Çatılar uçarken, duvarlar tabelalar uçuşurken  gece yarısı rüzgarın etkisiyle sallanan apartmanlardan dolayı vatandaşlar korku dolu saatler yaşadı.   Denizli'de gece yarısı başlayan rüzgar il ve ilçelerde etkili oldu. Gece olmasından dolayı tedbirlerini alamayan vatandaşlar sabah saatlerinde etkili başlayan sağanak yağmurla birlikte sıkıntılı bir gün yaşadı. Bazı iş yerlerinin, evlerin çatısı uçarken, reklam panoları, yıkılan işyeri duvarların, otobüs durakları ve tabelalar havalarda uçuştu.   PAMUKKALE'DE BİR APARTMANIN TERASI UÇTU   Pamukkale ilçesi Bağbaşı Mahallesi’nde bir apartmanın terasının çatısı şiddetli esen rüzgara dayanamayarak yola uçtu. Olay esnasında şans eseri yolun boş olması olası bir facianın önüne geçti. Olayda, uçan çatı elektrik tellerini de koparınca mahallede uzun süre elektrik kesintisi yaşandı. Öte yandan, kentte bazı araçların üzerine de çatıdan düşen malzemeler ile ağaç devrilmesi sonucu ciddi miktarda maddi hasar meydana geldi.   MERKEZEFENDİ'DE APARTMANNIN ÇATISI UÇTU DURAKLAR VE DUVARLAR YITILDI   Merkezefendi İlçesi Yenişehir'de bir apartmanın terasının çatısı şiddetli esen rüzgara dayanamayarak yola uçtu. Olay esnasında şans eseri yolun boş olması olası bir facianın önüne geçti.Ancak uçan çatı park halindeki otomobillerin üzerine gelerek maddi hasar verdi.  Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir işyeri önündeki dolap paramparça olurken, bir iş yerinin de tabelası duvarıyla birlikte yıkıldı. Aynı mahallede Hüdai Oral Caddesinde belediye otobüs durağının üst camları kırıldı.  

Denizli'de gece yarısı başlayan etkili rüzgar il ve ilçelerinde hayatı felç etti. Çatılar uçarken, duvarlar tabelalar uçuşurken  gece yarısı rüzgarın etkisiyle sallanan apartmanlardan dolayı vatandaşlar korku dolu saatler yaşadı.

 

Denizli'de gece yarısı başlayan rüzgar il ve ilçelerde etkili oldu. Gece olmasından dolayı tedbirlerini alamayan vatandaşlar sabah saatlerinde etkili başlayan sağanak yağmurla birlikte sıkıntılı bir gün yaşadı. Bazı iş yerlerinin, evlerin çatısı uçarken, reklam panoları, yıkılan işyeri duvarların, otobüs durakları ve tabelalar havalarda uçuştu.

 

PAMUKKALE'DE BİR APARTMANIN TERASI UÇTU

 

Pamukkale ilçesi Bağbaşı Mahallesi’nde bir apartmanın terasının çatısı şiddetli esen rüzgara dayanamayarak yola uçtu. Olay esnasında şans eseri yolun boş olması olası bir facianın önüne geçti. Olayda, uçan çatı elektrik tellerini de koparınca mahallede uzun süre elektrik kesintisi yaşandı. Öte yandan, kentte bazı araçların üzerine de çatıdan düşen malzemeler ile ağaç devrilmesi sonucu ciddi miktarda maddi hasar meydana geldi.

 

MERKEZEFENDİ'DE APARTMANNIN ÇATISI UÇTU DURAKLAR VE DUVARLAR YITILDI

 

Merkezefendi İlçesi Yenişehir'de bir apartmanın terasının çatısı şiddetli esen rüzgara dayanamayarak yola uçtu. Olay esnasında şans eseri yolun boş olması olası bir facianın önüne geçti.Ancak uçan çatı park halindeki otomobillerin üzerine gelerek maddi hasar verdi.  Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir işyeri önündeki dolap paramparça olurken, bir iş yerinin de tabelası duvarıyla birlikte yıkıldı. Aynı mahallede Hüdai Oral Caddesinde belediye otobüs durağının üst camları kırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.