Denizli'de sağanak yağış sonrası o ilçe sele teslim oldu

DENİZLİ 21.06.2019 - 15:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de sağanak yağış sonrası o ilçe sele teslim oldu

Denizli’nin Çardak İlçesi’nde yağışlı hava ilçe merkezinde sele neden oldu.   Denizli’de ve ilçelerinde günlerdir etkili olan yağışlı hava birçok yerde sel ve su baskınlarına neden oldu. Çardak ilçesinden gelen görüntüler sağanak yağışın ne denli etkili olduğunu gözler önüne serdi. Yağış sonrası Çardak’ın Sokak ve caddeleri adeta nehre dönmüş vaziyette.   Çardak’ta önceki günlerde yağan yağışlı hava bazı yollarda tahribata neden olmuştu. Hava sıcaklığının bugün 15 ila 27 derece olduğu ilçede gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu.  İlçe merkezinde ve yüksek kesimlerinde yağan yağmur sonrası biriken sular ilçe merkezini adeta nehre dönüştürdü. Belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü ilçede trafikteki sürücüler ulaşımda zor anlar yaşıyor.  

Denizli’nin Çardak İlçesi’nde yağışlı hava ilçe merkezinde sele neden oldu.

 

Denizli’de ve ilçelerinde günlerdir etkili olan yağışlı hava birçok yerde sel ve su baskınlarına neden oldu. Çardak ilçesinden gelen görüntüler sağanak yağışın ne denli etkili olduğunu gözler önüne serdi. Yağış sonrası Çardak’ın Sokak ve caddeleri adeta nehre dönmüş vaziyette.

 

Çardak’ta önceki günlerde yağan yağışlı hava bazı yollarda tahribata neden olmuştu. Hava sıcaklığının bugün 15 ila 27 derece olduğu ilçede gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu.  İlçe merkezinde ve yüksek kesimlerinde yağan yağmur sonrası biriken sular ilçe merkezini adeta nehre dönüştürdü. Belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü ilçede trafikteki sürücüler ulaşımda zor anlar yaşıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.