Denizli’de sahte plaka kalpazanı yakalandı!

ASAYİŞ 14.06.2019 - 14:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de sahte plaka kalpazanı yakalandı!

Denizli’de çalıntı araçların plakalarını iş yerinde kurduğu düzenekle sahte plakalar basarak değiştiren şahsın iş yerine yapılan baskın sonucu gözaltına alındı. Gözaltına alınan iş yeri sahibi adliyeye sevk edildi.   Denizli’de meydana gelen oto hırsızlık olaylarında, çalınan otoların bulunduğunda üzerinde sahte plaka olduğu tespit edilmesi üzerine ekipler harekete geçti.   Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan detaylı araştırma ve çalışmalar sonucunda plakaların Sümer Mahallesi’nde bir işyerinde basıldığı tespit edil. H.Ş. isimli şahsa ait işyerinde yapılan aramalarda baskı ve boya makinesi, plaka basımında kullanılan numaratörler, çok sayıda basımı tamamlanmış plakalar ve basıma hazır boş plaka levhaları ele geçirildi.   Operasyonda yakalanan H.Ş. gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.    

Denizli’de çalıntı araçların plakalarını iş yerinde kurduğu düzenekle sahte plakalar basarak değiştiren şahsın iş yerine yapılan baskın sonucu gözaltına alındı. Gözaltına alınan iş yeri sahibi adliyeye sevk edildi.

 

Denizli’de meydana gelen oto hırsızlık olaylarında, çalınan otoların bulunduğunda üzerinde sahte plaka olduğu tespit edilmesi üzerine ekipler harekete geçti.

 

Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan detaylı araştırma ve çalışmalar sonucunda plakaların Sümer Mahallesi’nde bir işyerinde basıldığı tespit edil. H.Ş. isimli şahsa ait işyerinde yapılan aramalarda baskı ve boya makinesi, plaka basımında kullanılan numaratörler, çok sayıda basımı tamamlanmış plakalar ve basıma hazır boş plaka levhaları ele geçirildi.

 

Operasyonda yakalanan H.Ş. gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.