Denizli'de Şehitler Nedeniyle Konserler İptal Edildi

BÜYÜKŞEHİR 03.03.2020 - 11:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Şehitler Nedeniyle Konserler İptal Edildi

BağlantıBağlantıDenizli Büyükşehir Belediyesi, 6 Mart 2020 Cuma günü düzenleyeceği Türk Sanat Müziği konseri ile 8 Mart 2020 Pazar Günü düzenleyeceği Ahmet Selçuk İlkan konserini de İdlib'de devam eden Bahar Kalkanı operasyonunda şehit düşen Mehmetçikler nedeniyle iptal etti.   Denizli Büyükşehir Belediyesi, 6 Mart ve 8 Mart’ta düzenleyeceği konserleri İdlib'de devam eden Bahar Kalkanı operasyonunda şehit düşen kahraman Türk askerleri nedeniyle iptal etti. Bu kapsamda 06 Mart 2020 Cuma günü saat 20.00'da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu'nda gerçekleştirilmesi planlanan "Türk Sanat Müziği Korosu Konseri" ile kapsamda 08 Mart 2020 Pazar günü saat 20.30'da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu'nda gerçekleştirilmesi planlanan "Ahmet Selçuk İlkan Konseri"nin iptal edildiği belirtildi.            

BağlantıBağlantıDenizli Büyükşehir Belediyesi, 6 Mart 2020 Cuma günü düzenleyeceği Türk Sanat Müziği konseri ile 8 Mart 2020 Pazar Günü düzenleyeceği Ahmet Selçuk İlkan konserini de İdlib'de devam eden Bahar Kalkanı operasyonunda şehit düşen Mehmetçikler nedeniyle iptal etti.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 6 Mart ve 8 Mart’ta düzenleyeceği konserleri İdlib'de devam eden Bahar Kalkanı operasyonunda şehit düşen kahraman Türk askerleri nedeniyle iptal etti. Bu kapsamda 06 Mart 2020 Cuma günü saat 20.00'da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu'nda gerçekleştirilmesi planlanan "Türk Sanat Müziği Korosu Konseri" ile kapsamda 08 Mart 2020 Pazar günü saat 20.30'da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu'nda gerçekleştirilmesi planlanan "Ahmet Selçuk İlkan Konseri"nin iptal edildiği belirtildi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.