Denizli'de sıcak hava etkili olacak

HAVA DURUMU 06.06.2020 - 08:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de sıcak hava etkili olacak

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 16 ile 33 derece arası hava az bulutlu, rüzgâr Güneybatıdan 8 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Yağışlı havanın etkili olduğu Denizli’de sıcak hava geri döndü. Hafta içi Salı günü termometreler 35 dereceyi görmesi bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de yağışlı ve soğuk havanın terk etmesinin ardından güneşli ve sıcak hava hüküm sürüyor. 2 ila 3 derece artışın gözlendiği Denizli’de termometreler 35 dereceyi görecek. Özellikle Salı günü hava sıcaklığının etkisini göstereceği ve Çarşamba günü mevzi ve yer yer yağışların olacağı tahmin ediliyor.    Çarşamba günü kent merkezi, Acıpayam, Beyağaç, Çameli, Serinhisar ilçelerinde yer yer sağanak yağışın olacağı bekleniyor.   Hava olaylarında bir değişiklik gözlenmez ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;   İLÇE İLÇE 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU    

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 16 ile 33 derece arası hava az bulutlu, rüzgâr Güneybatıdan 8 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Yağışlı havanın etkili olduğu Denizli’de sıcak hava geri döndü. Hafta içi Salı günü termometreler 35 dereceyi görmesi bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de yağışlı ve soğuk havanın terk etmesinin ardından güneşli ve sıcak hava hüküm sürüyor. 2 ila 3 derece artışın gözlendiği Denizli’de termometreler 35 dereceyi görecek. Özellikle Salı günü hava sıcaklığının etkisini göstereceği ve Çarşamba günü mevzi ve yer yer yağışların olacağı tahmin ediliyor.

 

 Çarşamba günü kent merkezi, Acıpayam, Beyağaç, Çameli, Serinhisar ilçelerinde yer yer sağanak yağışın olacağı bekleniyor.

 

Hava olaylarında bir değişiklik gözlenmez ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

İLÇE İLÇE 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.