Denizli'de sıcak hava ile birlikte asfalt eridi

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2019 - 14:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de sıcak hava ile birlikte asfalt eridi

Denizli’de il ve ilçede sıcakların Temmuz ayının son günlerinde 40 dereceyi bulmasıyla asfalt eridi.  Denizli'de kentin büyük bir bölümünü etkisi altına alan sıcak havalar, Çivril ilçesi Işıklı Mahallesi'nde asfaltın erimesine neden oldu. Yoğun bir araç trafiğinin yaşandığı Çivril-Dinar karayolunun Işıklı Mahallesi kesiminde sıcak havanın etkisiyle eriyen asfalt, sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Karayolları ekiplerinin sürekli olarak ince kum çakıl taşları ile yaptığı yolda yayalar karşıdan karşıya geçmekte zorlanırken, sürücüler kayganlaşan yolda araçlarını kontrol etmekte güçlük çekti.  Termometrelerin 40 dereceleri gösterdiği kentte Çivril-Dinar karayolunu kullanan sürücülerin Işıklı Mahallesi kesiminde dikkatli olmaları konusunda yetkililer tarafından uyarı yapıldı. 

Denizli’de il ve ilçede sıcakların Temmuz ayının son günlerinde 40 dereceyi bulmasıyla asfalt eridi. 


Denizli'de kentin büyük bir bölümünü etkisi altına alan sıcak havalar, Çivril ilçesi Işıklı Mahallesi'nde asfaltın erimesine neden oldu. Yoğun bir araç trafiğinin yaşandığı Çivril-Dinar karayolunun Işıklı Mahallesi kesiminde sıcak havanın etkisiyle eriyen asfalt, sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Karayolları ekiplerinin sürekli olarak ince kum çakıl taşları ile yaptığı yolda yayalar karşıdan karşıya geçmekte zorlanırken, sürücüler kayganlaşan yolda araçlarını kontrol etmekte güçlük çekti. 


Termometrelerin 40 dereceleri gösterdiği kentte Çivril-Dinar karayolunu kullanan sürücülerin Işıklı Mahallesi kesiminde dikkatli olmaları konusunda yetkililer tarafından uyarı yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.