Denizli’de şiddetli fırtına uyarısı

HAVA DURUMU 07.02.2021 - 17:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de şiddetli fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar'da 08.02.2021 - 09.02.2021 tarihleri arasında kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirilirken vatandaşlar oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarıldı. Meteoroloji genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 8 Şubat Pazartesi günü saat 03.00 'te kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirildi. 9 Şubat Salı günü saat 03.00'e kadar sürmesi beklenilen fırtınada, oluşabilecek olumsuzluklar karşısında vatandaşlara uyarıda bulunuldu. Yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak'ta güney ve güneybatı yönlerinde kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına beklendiğinden, ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaza bağlı zehirlenmeler, çatı uçması gibi durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.   Denizli’de 5 günlük hava raporu;  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar'da 08.02.2021 - 09.02.2021 tarihleri arasında kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirilirken vatandaşlar oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarıldı.


Meteoroloji genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 8 Şubat Pazartesi günü saat 03.00 'te kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirildi. 9 Şubat Salı günü saat 03.00'e kadar sürmesi beklenilen fırtınada, oluşabilecek olumsuzluklar karşısında vatandaşlara uyarıda bulunuldu. Yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak'ta güney ve güneybatı yönlerinde kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına beklendiğinden, ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaza bağlı zehirlenmeler, çatı uçması gibi durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.