Denizli'de silah kaçakçılarına operasyon

ASAYİŞ 15.09.2020 - 08:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de silah kaçakçılarına operasyon

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, silah kaçakçılığı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlarda 5 şüpheli yakalandı.   Ekiplerin il genelinde yaptığı bir haftalık çalışmaları neticesinde, silah kaçakçılığı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlarda 5 şüpheli yakalandı. Şüpheli şahısların kaldığı ikametlerde ve araçlarda yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 19 adet fişek, 3 adet şarjör, 1 adet bıçak ele geçirildi.   Yakalanan 5 şüpheli hakkında ruhsatsız silah taşımak ve silah kaçakçılığı suçlamalarından işlem yapıldı.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, silah kaçakçılığı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlarda 5 şüpheli yakalandı.

 

Ekiplerin il genelinde yaptığı bir haftalık çalışmaları neticesinde, silah kaçakçılığı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlarda 5 şüpheli yakalandı. Şüpheli şahısların kaldığı ikametlerde ve araçlarda yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 19 adet fişek, 3 adet şarjör, 1 adet bıçak ele geçirildi.

 

Yakalanan 5 şüpheli hakkında ruhsatsız silah taşımak ve silah kaçakçılığı suçlamalarından işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.