Denizli'de silah kaçakçılığı operasyonunda 3 kişi yakalandı

ASAYİŞ 19.10.2020 - 18:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de silah kaçakçılığı operasyonunda 3 kişi yakalandı

Denizli'de silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon kapsamında 3 şahıs yakalandı. Düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve merminin yanı sıra telsizde ele geçirildi.   Denizli'de 3 şahsı takibe alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri şüphelilerin silah kaçakçılığı yaptığını tespit etti.  KOM ekipleri tarafından takibe alınan 3 şahıs düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.   Operasyonda yapılan aramalarda 1 adet 9 mm tabanca ve 3 şarjör, 2 adet av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca ve 3 adet şarjör, silahlara ait bin 828 adet fişek ve 2 adet telsiz ele geçirildi.   Gözaltına alınan 3 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Denizli'de silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon kapsamında 3 şahıs yakalandı. Düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve merminin yanı sıra telsizde ele geçirildi.

 

Denizli'de 3 şahsı takibe alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri şüphelilerin silah kaçakçılığı yaptığını tespit etti.  KOM ekipleri tarafından takibe alınan 3 şahıs düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

 

Operasyonda yapılan aramalarda 1 adet 9 mm tabanca ve 3 şarjör, 2 adet av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca ve 3 adet şarjör, silahlara ait bin 828 adet fişek ve 2 adet telsiz ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan 3 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.