Denizli’de sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günü kent bomboş kaldı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2020 - 10:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günü kent bomboş kaldı

Denizli’de de 4 gün boyunca sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde kentin meydan ve caddeler önceki kısıtlamalarda olduğu gibi yine bomboş kaldı. Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kısıtlama kararının ilk gününde kent, görüntüsü ile adeta hayalet şehri andırdı. Arefe günü ve bayram boyunca sürecek olan kısıtlamada polis tarafından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı başta olmak üzere ana arter ve caddelerde yoğun güvenlik önlemleri alındı.   Bu kısıtlamada önceki kısıtlama kararlarından farklı olarak bugün market, kasap ve kuru yemişçileri gibi iş yerleri 10.00 ile 17.00 arası açık olacak. Herhangi bir olumsuzluğun şu ana kadar yaşanmadığı kentte polis kısıtlamanın birebir uygulanması için sürekli devriye halinde geziyor.    

Denizli’de de 4 gün boyunca sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde kentin meydan ve caddeler önceki kısıtlamalarda olduğu gibi yine bomboş kaldı.


Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kısıtlama kararının ilk gününde kent, görüntüsü ile adeta hayalet şehri andırdı. Arefe günü ve bayram boyunca sürecek olan kısıtlamada polis tarafından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı başta olmak üzere ana arter ve caddelerde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

 


Bu kısıtlamada önceki kısıtlama kararlarından farklı olarak bugün market, kasap ve kuru yemişçileri gibi iş yerleri 10.00 ile 17.00 arası açık olacak. Herhangi bir olumsuzluğun şu ana kadar yaşanmadığı kentte polis kısıtlamanın birebir uygulanması için sürekli devriye halinde geziyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.