Denizli'de sokakta bulduğu kedisine 18 yıl sonra doğum günü partisi yaptı

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2019 - 10:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de sokakta bulduğu kedisine 18 yıl sonra doğum günü partisi yaptı

Denizli’de yaşayan Sena Öner, 18 yıl önce sokakta bulup sahiplendiği ve o günden beri beraber yaşadığı kedisi için arkadaşlarını da çağırarak doğum günü kutlaması yaptı.   Denizli’de yaşayan Sena Öner, 18 yıl önce sokakta bulduğu kedisi için doğum günü kutlaması yaptı. Arkadaşlarını evine çağıran Öner, kedisi 'Jale' için evi süsleyip bir de doğum günü pastası hazırladı. Arkadaşlarıyla eğlenmek ve hayvan sevgisine dikkat çekmek için böyle bir şey yaptığını belirten Öner, "Jale’yi ben sokakta buldum. Bulduğumda annesi terk etmişti gözleri bile açılmamıştı daha. O günden beri bizimle birlikte yaşıyor. Doğum günü kutlamasıyla hayvan sevgisine ve hayvanların satın alınmasına değil sahiplenilmesine dikkat çekmek istedim. Hayvan sevgisi olmayan bir nesilden, insan sevgisi ve vicdan duygusu beklenemez" dedi.  

Denizli’de yaşayan Sena Öner, 18 yıl önce sokakta bulup sahiplendiği ve o günden beri beraber yaşadığı kedisi için arkadaşlarını da çağırarak doğum günü kutlaması yaptı.

 

Denizli’de yaşayan Sena Öner, 18 yıl önce sokakta bulduğu kedisi için doğum günü kutlaması yaptı. Arkadaşlarını evine çağıran Öner, kedisi 'Jale' için evi süsleyip bir de doğum günü pastası hazırladı. Arkadaşlarıyla eğlenmek ve hayvan sevgisine dikkat çekmek için böyle bir şey yaptığını belirten Öner, "Jale’yi ben sokakta buldum. Bulduğumda annesi terk etmişti gözleri bile açılmamıştı daha. O günden beri bizimle birlikte yaşıyor. Doğum günü kutlamasıyla hayvan sevgisine ve hayvanların satın alınmasına değil sahiplenilmesine dikkat çekmek istedim. Hayvan sevgisi olmayan bir nesilden, insan sevgisi ve vicdan duygusu beklenemez" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.