Denizli'de son dakika artçı depremler devam ediyor

DENİZLİ 20.03.2019 - 15:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de son dakika artçı depremler devam ediyor

Denizli Acıpayam ilçesinde tekrardan büyük bir artçı sarsıntı daha meydana geldi.       Deprem Denizli'nin merkezinde ve çevre ilçe ve köylerde hissedilir derecede meydana geldi.Depremin şiddeti ise AFAD verilerine göre,15.45 saatlerinde 4,1 şiddetinde olduğu gösteriliyor.Sabah meydana gelen deprem öncesinde bir günde 16 depremin meydana geldiği bölgede Acıpayam’ın Yeniköy Mahallesi’nde Sabah 9.34’te 5.7 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Bölgede büyük bir yıkıma neden olan depremin ardından yarım saatlik bölümde büyüklüğü 4.8 ile 3.2 arasında değişen 5 deprem daha meydana geldi. 30 evin yıkıldığı 3 kişinin ise hafif şekilde yaralandığı depremin ardından artçı sarsıntılar bölgeyi etkisi altına aldı. Sabahki depremin ardından bölgede 102  deprem daha meydana geldi. Depremlerin en büyüğü saat 11.00'da merkez üssü yine Yeniköy olan 4.2 büyüklüğündeki deprem oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilene göre meydana gelen 102 depremin şiddetleri 1.6 ile 4.2 arasında değişiyor.  

Denizli Acıpayam ilçesinde tekrardan büyük bir artçı sarsıntı daha meydana geldi.

 

 

 

Deprem Denizli'nin merkezinde ve çevre ilçe ve köylerde hissedilir derecede meydana geldi.Depremin şiddeti ise AFAD verilerine göre,15.45 saatlerinde 4,1 şiddetinde olduğu gösteriliyor.Sabah meydana gelen deprem öncesinde bir günde 16 depremin meydana geldiği bölgede Acıpayam’ın Yeniköy Mahallesi’nde Sabah 9.34’te 5.7 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Bölgede büyük bir yıkıma neden olan depremin ardından yarım saatlik bölümde büyüklüğü 4.8 ile 3.2 arasında değişen 5 deprem daha meydana geldi. 30 evin yıkıldığı 3 kişinin ise hafif şekilde yaralandığı depremin ardından artçı sarsıntılar bölgeyi etkisi altına aldı. Sabahki depremin ardından bölgede 102  deprem daha meydana geldi. Depremlerin en büyüğü saat 11.00'da merkez üssü yine Yeniköy olan 4.2 büyüklüğündeki deprem oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilene göre meydana gelen 102 depremin şiddetleri 1.6 ile 4.2 arasında değişiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.