Denizli'de son dakika deprem!

DENİZLİ 24.05.2019 - 18:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de son dakika deprem!

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde meydana gelen deprem merkezde ve çevre bölgelerde hissedildi.    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde Irgılanlı Mahallesi merkezinde meydana gelen deprem, çevre bölgelerde de hissedildi. Deprem saat 18.16 sıralarında meydana geldi. AFAD'ın web sitesi üzerinden yayınladığı bilgiye göre 3.2  şiddetinde meydana geldi. Derinlik olarak ise yeryüzüne yakın olduğundan korkuya yol açtı. Depremin derinliği ise AFAD'a göre 6.2 kilometre, Kandilli Rasathanesine göre ise 1.2 kilometre derinliğinde  olduğu belirtildi. Her hangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.   Bugün yaşanan bir diğer deprem ise saat 14.14'de Acıpayam İlçesinin Yeniköy Mahallesinde 2.9 şiddetinde ve 2.4 kilometre derinlikte deprem meydana geldi.  

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde meydana gelen deprem merkezde ve çevre bölgelerde hissedildi. 

 

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde Irgılanlı Mahallesi merkezinde meydana gelen deprem, çevre bölgelerde de hissedildi. Deprem saat 18.16 sıralarında meydana geldi. AFAD'ın web sitesi üzerinden yayınladığı bilgiye göre 3.2  şiddetinde meydana geldi. Derinlik olarak ise yeryüzüne yakın olduğundan korkuya yol açtı. Depremin derinliği ise AFAD'a göre 6.2 kilometre, Kandilli Rasathanesine göre ise 1.2 kilometre derinliğinde  olduğu belirtildi. Her hangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.

 

Bugün yaşanan bir diğer deprem ise saat 14.14'de Acıpayam İlçesinin Yeniköy Mahallesinde 2.9 şiddetinde ve 2.4 kilometre derinlikte deprem meydana geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.