Denizli'de Son Dakika Hava Durumu

HAVA DURUMU 03.01.2019 - 16:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Son Dakika Hava Durumu

Meteoroloji ve Denizli İtfaiye Müdürlüğü son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısı! Denizli'ye kar ne zaman yağacak?   Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hava durumu ve kar yağışı ile ilgili son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Ocak ayına girdiğimiz şu günlerde kar yağışı ile ilgili araştırmalar da son derece hız kazanmış durumda.   Özellikle Denizli'de henüz doğru düzgün bir karın yağmaması ve hafta başından beri Meteoroloji'nin şiddetli bir şekilde uyarması vatandaşların da ilgisini bu yöne çekmeyi başardı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi (DBB) İtfaiyesi'nden yapılan açıklamada "Meteorolojiden gelen son tahminlere göre cumartesi günü ilçelerimiz de pazar günü ise il merkezinde kar yağışı beklenmektedir.Vatandaşlarımızın ve sürücülerin gerekli önlemleri almalarını rica ederiz,  denildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den hava durumu ve kar yağışı ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. İşte sizler için hazırladığımız Meteoroloji'den gelen veriler doğrultusunda hava durumu tahminleri...   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yağışların öğle saatlerinden sonra Denizli ve çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinden sonra yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Belli kesimlerde ise buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.   İşte 5 Günlük Denizli Hava Tahmini;   4 Ocak 2019 Cuma günü sabah saatlerinden itibaren hafif yağmurlu en düşük sıcaklık 3 derece en yüksek sıcaklık ise 7 derece olarak tahmin ediliyor.   5 Ocak 2019 Cumartesi gününden itibaren başlaması tahmin edilen karla karışık yağmur bekleniyor, en düşük sıcaklık 2 derece olurken en yüksek sıcaklık ise 6 derece olarak tahmin ediliyor.   6 Ocak 2019 Pazar günü ise Denizli şehir merkezinde kar yağışı etkisini göstermeye başlayacak, en düşük sıcaklık 0 derece beklenirken en yüksek sıcaklık ise 3 derece olarak tahmin ediliyor.   7 Ocak 2019 Pazartesi günü etkisini sürdürmeye devam eden kar yağışı, sabah saatlerinden itibaren il merkezinde ve ilçelerde hava sıcaklığı düşmeye başlıyor.En düşük hava sıcaklığı -1 derece iken en yüksek hava sıcaklığı ise 3 derece olarak tahmin ediliyor.

Meteoroloji ve Denizli İtfaiye Müdürlüğü son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısı! Denizli'ye kar ne zaman yağacak?

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hava durumu ve kar yağışı ile ilgili son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Ocak ayına girdiğimiz şu günlerde kar yağışı ile ilgili araştırmalar da son derece hız kazanmış durumda.

 

Özellikle Denizli'de henüz doğru düzgün bir karın yağmaması ve hafta başından beri Meteoroloji'nin şiddetli bir şekilde uyarması vatandaşların da ilgisini bu yöne çekmeyi başardı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi (DBB) İtfaiyesi'nden yapılan açıklamada "Meteorolojiden gelen son tahminlere göre cumartesi günü ilçelerimiz de pazar günü ise il merkezinde kar yağışı beklenmektedir.Vatandaşlarımızın ve sürücülerin gerekli önlemleri almalarını rica ederiz,  denildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den hava durumu ve kar yağışı ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. İşte sizler için hazırladığımız Meteoroloji'den gelen veriler doğrultusunda hava durumu tahminleri...

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yağışların öğle saatlerinden sonra Denizli ve çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinden sonra yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Belli kesimlerde ise buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

 

İşte 5 Günlük Denizli Hava Tahmini;

 

4 Ocak 2019 Cuma günü sabah saatlerinden itibaren hafif yağmurlu en düşük sıcaklık 3 derece en yüksek sıcaklık ise 7 derece olarak tahmin ediliyor.

 

5 Ocak 2019 Cumartesi gününden itibaren başlaması tahmin edilen karla karışık yağmur bekleniyor, en düşük sıcaklık 2 derece olurken en yüksek sıcaklık ise 6 derece olarak tahmin ediliyor.

 

6 Ocak 2019 Pazar günü ise Denizli şehir merkezinde kar yağışı etkisini göstermeye başlayacak, en düşük sıcaklık 0 derece beklenirken en yüksek sıcaklık ise 3 derece olarak tahmin ediliyor.

 

7 Ocak 2019 Pazartesi günü etkisini sürdürmeye devam eden kar yağışı, sabah saatlerinden itibaren il merkezinde ve ilçelerde hava sıcaklığı düşmeye başlıyor.En düşük hava sıcaklığı -1 derece iken en yüksek hava sıcaklığı ise 3 derece olarak tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.