Denizli'de su kuyusuna düşen koyun kaplumbağanın da canını kurtarmaya vesile oldu

DENİZLİ 23.07.2017 - 15:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de su kuyusuna düşen koyun kaplumbağanın da canını kurtarmaya vesile oldu

Denizli Çameli İlçesi'nde su kuyusuna düşen koyunu kurtarmaya giden itfaiye koyunun yanı sıra, kuyuya daha önce düşen birde kaplumbağayı kurtardı.

Denizli Çameli İlçesi'nde su kuyusuna düşen koyunu kurtarmaya giden itfaiye  koyunun yanı sıra, kuyuya daha önce düşen birde kaplumbağayı kurtardı.   Çameli ilçesi Gökceyaka Mahallesi Akdere Mevkiinde bir Koyun kuyuya düştü. Keçinin kurtarılması için itfaiye ekipleri seferber oldu. Kurtarılan keçi sahibine teslim edildi. Gökçeyaka Mahallesindeki evinin yanındaki otluk alana hayvanlarını bırakan Şeref Şaylan bir süre sonra koyunlardan birinin kaybolduğunu gördü.   Koyunu aramaya başlayan Şaylan , hayvanın evin yanında otların arasında kalan 3 metre genişliğinde yaklaşık 10 metre derinliğindeki eski bir kuyuya düştüğünü fark etti. Kendi imkanlarıyla koyunu çıkaramayan Şaylan ve yakınları, Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli Şube itfaiye ekiplerinden yardım istedi.   İtfaiye ekipleri, Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından koyunu bulunduğu yerden çıkartılarak sahibine teslim edildi. keçiyi, çelik halat ve makara yardımıyla indikleri kuyudan halatla yukarı çekti. Bu arada, kullanılmayan kuyunun ağzı tahtayla kapatıldı.   Aşağıda koyunun yanında kaplumbağanın da mahsur kaldığını gören itfaiye eri, koyuna ipleri taktıktan sonra eline aldığı kaplumbağa ile yukarı çıktı. Uzun uğraşlar sonucu çıkarılan koyun sahibine verilirken, kaplumbağa doğal yaşam alanına bırakıldı.  
Denizli Çameli İlçesi'nde su kuyusuna düşen koyunu kurtarmaya giden itfaiye koyunun yanı sıra, kuyuya daha önce düşen birde kaplumbağayı kurtardı.

Denizli Çameli İlçesi'nde su kuyusuna düşen koyunu kurtarmaya giden itfaiye  koyunun yanı sıra, kuyuya daha önce düşen birde kaplumbağayı kurtardı.

 

Çameli ilçesi Gökceyaka Mahallesi Akdere Mevkiinde bir Koyun kuyuya düştü. Keçinin kurtarılması için itfaiye ekipleri seferber oldu. Kurtarılan keçi sahibine teslim edildi. Gökçeyaka Mahallesindeki evinin yanındaki otluk alana hayvanlarını bırakan Şeref Şaylan bir süre sonra koyunlardan birinin kaybolduğunu gördü.

 

Koyunu aramaya başlayan Şaylan , hayvanın evin yanında otların arasında kalan 3 metre genişliğinde yaklaşık 10 metre derinliğindeki eski bir kuyuya düştüğünü fark etti. Kendi imkanlarıyla koyunu çıkaramayan Şaylan ve yakınları, Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli Şube itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

 


İtfaiye ekipleri, Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından koyunu bulunduğu yerden çıkartılarak sahibine teslim edildi. keçiyi, çelik halat ve makara yardımıyla indikleri kuyudan halatla yukarı çekti. Bu arada, kullanılmayan kuyunun ağzı tahtayla kapatıldı.

 

Aşağıda koyunun yanında kaplumbağanın da mahsur kaldığını gören itfaiye eri, koyuna ipleri taktıktan sonra eline aldığı kaplumbağa ile yukarı çıktı. Uzun uğraşlar sonucu çıkarılan koyun sahibine verilirken, kaplumbağa doğal yaşam alanına bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.