Denizli'de tarihi sikke operasyonu

ASAYİŞ 22.06.2020 - 18:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de tarihi sikke operasyonu

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık şebekelerine yönelik 5 farklı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 80 tarihi sikke ile gözlük ve cep telefonu aksesuarı gibi farklı ürünler ele geçirilirken, 7 şahıs gözaltına alındı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, kent genelinde kaçakçılığı önlemek amacıyla 5 farklı operasyon düzenledi. KOM ekipleri, kaçak ürün ticareti yapan adres ve şahısları tespitinin ardından harekete geçti. Operasyonlarda 514 adet kaçak gözlük, 302 adet cep telefonu aksesuarı, 33 adet cep telefonu, 27 şişe sahte alkol, 23 adet alkol üretim malzemesi, 80 adet sikke ele geçirildi.     Titizlikle yürütülen operasyonlarda 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık şebekelerine yönelik 5 farklı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 80 tarihi sikke ile gözlük ve cep telefonu aksesuarı gibi farklı ürünler ele geçirilirken, 7 şahıs gözaltına alındı.


Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, kent genelinde kaçakçılığı önlemek amacıyla 5 farklı operasyon düzenledi. KOM ekipleri, kaçak ürün ticareti yapan adres ve şahısları tespitinin ardından harekete geçti. Operasyonlarda 514 adet kaçak gözlük, 302 adet cep telefonu aksesuarı, 33 adet cep telefonu, 27 şişe sahte alkol, 23 adet alkol üretim malzemesi, 80 adet sikke ele geçirildi.

 

 

Titizlikle yürütülen operasyonlarda 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.