Denizli'de tekstil firmasını dolandıranlar yakalandı

ASAYİŞ 25.04.2019 - 17:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de tekstil firmasını dolandıranlar yakalandı

Denizli Honaz İlçesinde bir tekstili firmasını 800 Bin TL değerinde dolandıran 5 şahıs yakalandı.   Denizli İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyonlar kapsamında, Honaz  ilçesinde bir tekstil firmasını 800 Bin TL değerinde dolandıran 5 şüpheli şahıs yakalandı. Dolandırıcılıktan yakalanan şüpheliler tekstil firmasının malzemelerini çaldıktan sonra kayıplara karıştı, yakalanan 5 şüpheliden 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tekstil firmasının malzemeleri ise Jandarma ekipleri tarafından doğrulandıktan sonra, firmaya teslim edildi.  

Denizli Honaz İlçesinde bir tekstili firmasını 800 Bin TL değerinde dolandıran 5 şahıs yakalandı.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyonlar kapsamında, Honaz  ilçesinde bir tekstil firmasını 800 Bin TL değerinde dolandıran 5 şüpheli şahıs yakalandı. Dolandırıcılıktan yakalanan şüpheliler tekstil firmasının malzemelerini çaldıktan sonra kayıplara karıştı, yakalanan 5 şüpheliden 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tekstil firmasının malzemeleri ise Jandarma ekipleri tarafından doğrulandıktan sonra, firmaya teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.