Denizli'de Tercih Danışmanlık Masaları hizmete başladı

EĞİTİM 23.07.2019 - 17:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Tercih Danışmanlık Masaları hizmete başladı

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 12.sınıf öğrencilerinin yükseköğretim kurumlarına yerleştirilmesine yönelik yapılan YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından bir üst öğrenim için tercih yapacak öğrencilerimize “Tercih Danışmanlık Masaları”nda rehberlik hizmeti verilmeye başlandı.   Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda “Tercih Danışmanlık Masaları” oluşturuldu. Alanında uzman rehber öğretmenlerimizce sınavlara giren öğrencilere ve velilerine ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti verilecek. Yükseköğretime geçiş yapacak öğrencilerimiz için 19 ilçemizde 68 ayrı okul ve kurumda kurulacak tercih bürolarında, rehber öğretmenlerimiz 23-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında öğrencilerimize tercih danışmanlığı yapacaklar.   Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Öğrencilerimizin bir üst öğretim kurumları ile ilgili isabetli tercihler yapması ve gelecekleri için en doğru kararı vermeleri bizler için çok önemli. Bu tercih sürecinde de öğrencilerimizin uzman personelimiz tarafından danışmanlık desteğine sahip olabilmeleri amacıyla gerekli tüm tedbirleri alma gayretindeyiz. Bu süreci en iyi ve verimli şekilde yönetmek ayrıca; değerli öğrencilerimizin merkezi sınavlarda ortaya koydukları gayretin karşılığını alabilmeleri için tercih sürecinde de onların yanında olduğumuzu bildirmek istiyorum. Tercih sürecinin öğrencilerimiz ve aileleri adına en hayırlı şekilde gerçekleşmesini temenni ediyorum” dedi.    

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 12.sınıf öğrencilerinin yükseköğretim kurumlarına yerleştirilmesine yönelik yapılan YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından bir üst öğrenim için tercih yapacak öğrencilerimize “Tercih Danışmanlık Masaları”nda rehberlik hizmeti verilmeye başlandı.

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda “Tercih Danışmanlık Masaları” oluşturuldu. Alanında uzman rehber öğretmenlerimizce sınavlara giren öğrencilere ve velilerine ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti verilecek. Yükseköğretime geçiş yapacak öğrencilerimiz için 19 ilçemizde 68 ayrı okul ve kurumda kurulacak tercih bürolarında, rehber öğretmenlerimiz 23-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında öğrencilerimize tercih danışmanlığı yapacaklar.

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Öğrencilerimizin bir üst öğretim kurumları ile ilgili isabetli tercihler yapması ve gelecekleri için en doğru kararı vermeleri bizler için çok önemli. Bu tercih sürecinde de öğrencilerimizin uzman personelimiz tarafından danışmanlık desteğine sahip olabilmeleri amacıyla gerekli tüm tedbirleri alma gayretindeyiz. Bu süreci en iyi ve verimli şekilde yönetmek ayrıca; değerli öğrencilerimizin merkezi sınavlarda ortaya koydukları gayretin karşılığını alabilmeleri için tercih sürecinde de onların yanında olduğumuzu bildirmek istiyorum. Tercih sürecinin öğrencilerimiz ve aileleri adına en hayırlı şekilde gerçekleşmesini temenni ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.