Denizli'de Tercih İşlemleri İçin Danışmanlık Hizmeti Başlıyor

EĞİTİM 28.06.2019 - 19:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Tercih İşlemleri İçin Danışmanlık Hizmeti Başlıyor

Denizli'de tüm öğrenci, öğretmen ve eğitim çalışanları olarak başarıda kararlı, 2023 Eğitim Vizyonuna sadık bir eğitim öğretim yılını geride bırakmış bulunuyoruz. Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavla öğrenci alan eğitim kurumları tercih döneminin başlayacak olmasıyla beraber öğrenciler ve veliler bir başka heyecanı daha yaşıyorlar.   Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin geleceğine yol göstermek ve velilere de rehberlik amacıyla tercih dönemi boyunca ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verilecek.Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda “Tercih Danışmanlık Masaları” oluşturuluyor. Alanında uzman rehber öğretmenlerce sınavlara giren öğrencilere ve velilerine ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti verilecek.   Bu kapsamda, Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav sonucuna göre ortaöğretim kurumlarına tercih yapacak öğrencilerimiz için 19 ilçemizde 78 okul ve kurumda kurulacak bürolarımızda; alanında uzman rehber öğretmenimiz tarafından; 01-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde tercih danışmanlığı hizmeti verecekler.   Ayrıca Merkezefendi ilçesinde bulunan Teraspark AVM ve Pamukkale İlçesinde bulunan Forum Çamlık AVM’de de Ücretsiz Tercih Danışmanlık Masaları İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekiplerince oluşturularak, 01-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında hizmet verecek.   İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavla öğrenci alan bir üst öğretim kurumlarınayapacakları tercihlerde gelecekleri ile ilgili en doğru kararı vermelerini sağlamak bizler için çok önemli. Tercih sürecinin bitimine kadar öğrencilerimizin bu konuda uzman personelimiz tarafından danışmanlık desteğini alabilmeleri için gerekli tüm imkânları sağlayıp tüm tedbirleri aldık. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitim hayatları sürecinde ortaya koydukları çabanın karşılığını alabilmeleri için tercih sürecinde de onların yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Tercih sürecinin öğrencilerimiz ve aileleri adına en hayırlı şekilde gerçekleşmesini temenni ediyorum” dedi.

Denizli'de tüm öğrenci, öğretmen ve eğitim çalışanları olarak başarıda kararlı, 2023 Eğitim Vizyonuna sadık bir eğitim öğretim yılını geride bırakmış bulunuyoruz. Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavla öğrenci alan eğitim kurumları tercih döneminin başlayacak olmasıyla beraber öğrenciler ve veliler bir başka heyecanı daha yaşıyorlar.

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin geleceğine yol göstermek ve velilere de rehberlik amacıyla tercih dönemi boyunca ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verilecek.Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda “Tercih Danışmanlık Masaları” oluşturuluyor. Alanında uzman rehber öğretmenlerce sınavlara giren öğrencilere ve velilerine ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti verilecek.

 

Bu kapsamda,

Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav sonucuna göre ortaöğretim kurumlarına tercih yapacak öğrencilerimiz için 19 ilçemizde 78 okul ve kurumda kurulacak bürolarımızda; alanında uzman rehber öğretmenimiz tarafından; 01-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde tercih danışmanlığı hizmeti verecekler.

 

Ayrıca Merkezefendi ilçesinde bulunan Teraspark AVM ve Pamukkale İlçesinde bulunan Forum Çamlık AVM’de de Ücretsiz Tercih Danışmanlık Masaları İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekiplerince oluşturularak, 01-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında hizmet verecek.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavla öğrenci alan bir üst öğretim kurumlarınayapacakları tercihlerde gelecekleri ile ilgili en doğru kararı vermelerini sağlamak bizler için çok önemli. Tercih sürecinin bitimine kadar öğrencilerimizin bu konuda uzman personelimiz tarafından danışmanlık desteğini alabilmeleri için gerekli tüm imkânları sağlayıp tüm tedbirleri aldık. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitim hayatları sürecinde ortaya koydukları çabanın karşılığını alabilmeleri için tercih sürecinde de onların yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Tercih sürecinin öğrencilerimiz ve aileleri adına en hayırlı şekilde gerçekleşmesini temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.