Denizli'de üvey kızına cinsel istismar iddiası

DENİZLİ 10.07.2018 - 07:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de üvey kızına cinsel istismar iddiası

DENİZLİ20HABER / KÖKSAL İRER Denizli'de üvey babası tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edilen olayda üvey baba gözaltına alındı.   Alınan bilgiye göre, Pamukkale İlçesi Korucuk Mahallesi'nde yaşandığı iddia edilen olayda, 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ettiği gerekçesi ile 30 yaşlarında bir kişi gözaltına alındı. Sosyal medyada, 5 yaşındaki kızına tecavüz ettiği yönünde çıkan paylaşımlar nedeniyle, şahsın gözaltına alındığı karakolun önünde toplanan vatandaşlar olaya tepki gösterdi.   Haber merkezimizin aldığı bilgiye göre, olayda tecavüz olayının yaşanmadığı, ancak evvelinden 6 yaşındaki üvey kızına cinsel tacizde bulunulduğu iddia edildiği belirtildi. Olay 6 yaşındaki kız çocuğunun  babaannesine anlatmasıyla ortaya çıktı.   Olayla ilgili 6 yaşındaki kız çocuğu Pedagog eşliğinde Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alındı. Çocuğun daha önce bir şey anlamadığı olayda babaannesine anlatmasıyla cinsel tacize uğradığını anladığı belirtildi. Cinsel taciz iddiasında şahsın üvey kızına bir kez dokunarak taciz ettiği, tecavüz gibi bir durumun yaşanmadığı belirtildi.   Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, üvey kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile gözaltına alınan şahıs bugün adliyeye sevk edilecek.

DENİZLİ20HABER / KÖKSAL İRER

Denizli'de üvey babası tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edilen olayda üvey baba gözaltına alındı.

 

Alınan bilgiye göre, Pamukkale İlçesi Korucuk Mahallesi'nde yaşandığı iddia edilen olayda, 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ettiği gerekçesi ile 30 yaşlarında bir kişi gözaltına alındı. Sosyal medyada, 5 yaşındaki kızına tecavüz ettiği yönünde çıkan paylaşımlar nedeniyle, şahsın gözaltına alındığı karakolun önünde toplanan vatandaşlar olaya tepki gösterdi.

 

Haber merkezimizin aldığı bilgiye göre, olayda tecavüz olayının yaşanmadığı, ancak evvelinden 6 yaşındaki üvey kızına cinsel tacizde bulunulduğu iddia edildiği belirtildi. Olay 6 yaşındaki kız çocuğunun  babaannesine anlatmasıyla ortaya çıktı.

 

Olayla ilgili 6 yaşındaki kız çocuğu Pedagog eşliğinde Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alındı. Çocuğun daha önce bir şey anlamadığı olayda babaannesine anlatmasıyla cinsel tacize uğradığını anladığı belirtildi. Cinsel taciz iddiasında şahsın üvey kızına bir kez dokunarak taciz ettiği, tecavüz gibi bir durumun yaşanmadığı belirtildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, üvey kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile gözaltına alınan şahıs bugün adliyeye sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.